Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро» – «Карбон» – 0:4

1 Грудня, 2019

1  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 2 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

МСК «Дніпро» – «Карбон» – 0:4 (0:2)

Голи: Бойко, Болюк, Александров (2)

«Карбон» зробив спробу забити «швидкий», але натрапив на захисні редути юних черкащан, які діють під керівництвом їхнього граючого тренера Євгена Тарасенка. Стримавши натиск карбонівців, «Дніпро» організував атаку, яку прицільним дальнім ударом під стійку воріт завершував Черненко, але Магльований зреагував на цей удар. А далі «Карбон» дві стрімкі свої атаки завершив забитими голами – 0:2.

Поступово гра перейшла у площину позиційної боротьби, де більш досвідчені гравці «Карбона» намагалися змусити дніпрян помилитися, а ті зі свого боку при першій можливості рухалися у бік воріт опонентів.

Другу половину гри команди почали не так активно, як очікувалося. Проте згодом рахунок у зустрічі змінився – гості гри довели свою перевагу до трьох голів. У такій ситауції, як кажуть втрачати дніпрянам вже нічого і вони додають в активності, але потрібно не забувати, що їм протистоїть команда укомплектована кваліфікованими гравцями. Поступово гра набуває відкритого характеру. «Карбон» починає атакувати із своїм воротарем Маценком. За три хвилини до звершення гри у гостей четвертий гол забиває Болюк і, зрозуміло, що дніпрянам значно змінити ситуацію на майданчику буде вкрай складно.

Згодом пролунала фінальна сирена, яка поставила крапку у цій зустрічі.