Футзал. Кубок Черкаської області. МСК «Дніпро» – «Майфон» – 2:3

6 Вересня, 2022

6 вересня. Група «А». Гра першого етапу. 1 тур

МСК «Дніпро» – «Майфон» – 2:3 (0:1)

Голи: Бондаренко, автогол суперника – Вакуленко, Боярчук, Авер’янов

Стартову хвилину зустрічі команди провели порівняно у не високому темпі. Команди більше грали на відбір м’яча, щоб не дати один одному провести швидку атаку. Майфонівці намагаються взяти м’яч під свій контроль, але пресинг дніпрян змушує їх змінити свої плани. В’язка гра спостерігалася і у наступні дві хвилини. Цікаво, що голкіпери станом на 9-ту хвилину гри практично були без роботи.

На 8-ій хвилині гри дніпряни заробили третій фол. Здалося, що це дозволили їхньому супернику діяти більш рішучіше і згодом Авер’янов ледь не замкнув задню стійку. Дніпро відповідає також гострим моментом, але також без забитого гола.

Поступово шкіряна куля все частіше в ногах майфонівців і на 4 хвилині Боярчук після пасу від Пантелея відкриває рахунок у матчі. Дніпро не влаштовує така ситуація і команда намагається відповісти також гольовим моментом, але суперник був готовий до такого перебігу подій і відстояв свої ворота.

На початку завершальних двох хвилин поєдинку темп зустрічі зріс – Майфон перед перервою намагається збільшити перевагу у рахунку, а підопічні Халявки і Пархоменка проявляють бажання все-таки налагодити комбінаційну гру і зрівняти рахунок.  Дорош у Майфона не зумів влучити у ворота з близької дистанції.

На 36 секунді другої половини гри Дніпро провів кинжальну і якісну атаку, яку без шансів для голкіпера Майфона – Соколовського завершив Бондаренко – 1:1. Команда Майчука відповідає масованою атакою. Згодом Авер’янов на завершальний удар виводить Вакуленка, алей той з вигідної позиції б’є вище воріт. Дніпряни відповідають багатоходовою комбінацією, але до прицільного справа не доходить.

На табло 16 хвилина зустрічі – 1:1. Майфон намагається частіше атакувати. Дніпро грає від оборони, що часто змушує суперника нервувати.

У середині другого тайму Кулініч був близьким вивести Майфон вперед, але не зумів переграти голкіпера.

Далі була хвилина дещо сумбурної гри з боку обох команд, хоча можливо гравці зробили передишку перед вирішальною частиною поєдинку. І як показала наступна хвилина, команди стали активнішими і ретельніше почали готувати атаки. За чотири хвилини до завершення гри на рандеву з воротарем дніпрян вже виходив Авер’янов, але переграти голкіпера не зумів.

На 22 хвилині гострий простріл вздовж воріт суперника робить гравець Дніпра, але нікому з партнерів не вдалося замкнути цей пас. А вже через 20 секунд, Майфон повів у рахунку – 1:2.

Програючи Дніпро перейшов на гру з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика виправдала себе і дніпряни зрівнюють рахунок – 2:2. Грати залишалося ще 35 секунд.  Майфон йде в атаку і за 6 секунд до фінальної сирени Авер’янов влучним ударом ставить фінальну крапку у зустрічі – 2:3.