Футзал. Кубок Черкаської області. «Служба порятунку» – «ЮГ-2000» – 1:0

6 Вересня, 2022

6 вересня. Перенесена гра другого етапу.

«Служба порятунку» – «ЮГ-2000» – 1:0 (0:0)

Голи: Магльований

Попередження: Горбань, Дзюба – Біляк, Бабенко

Гру команди почали досить таки активно, з помітним акцентом забити швидких м’яч. Чотири хвилини рівної гри з обміном гострими атаками, пройшов безрезультативно. Далі протягом однієї хвилини спочатку стійка воріт врятувала ЮГ-2000 після пострілу Дзюби, а потім, Манжела рятує команду після удару Горбаня.

ЮГ-2000 не забарився із відповіддю і організував масований штурм воріт Чмиха, де дивом не відкрив рахунок у зустрічі Мачульський.

Напориста гра ЮГа нівелює намагання Служби порятунку грати комбінаційно. Зіграно вже 10 хвилин а суперники намагаються усіма силами підтримувати високий темп зустрічі. Як не старалися команди, але відкрити рахунок у першому таймі їм так і не вдалося. Перший тайм завершився під акомпанемент атак ЮГ-2000.

Пресинг гостей на старті другої половини зустрічі змушує Службу порятунку гостро контратакувати. У середині тайму Бабенко не зумів один в один обіграти Чмиха, а вже через 10 секунд Мажела виймає шкіряну кулю із своїх воріт 1:0.

Забитий м’яч додає емоцій і активності зустрічі. Команди роблять дуже швидкі переходи від оборони до атаки, що викликає багато помилок при передачах тому з 19 по 20 хвилину реально гольових моментів немає.

До завершення гри дві хвилини. До атак ЮГ-2000 приєднується і їхній голкіпер, але є ризик обрізки. Служба порятунку захищається усіма силами і згодом отримує шанс провести контратаку, аде Бабенко ціною жовтої картки зриває прорив Горбаня.

У кінцівці зустрічі емоції в команд «зашкалюють». Дуже нервує ЮГ-2000. За одну хвилину до фінальної сирени Служба порятунку могла знову забивати, але Горбань не віддав передачу на Литовченка, а сам пробив.

До завершення гри жодній з команд так більше і не вдалося відзначитися забитим голом, хоча шанси і велике бажання були.