Футзал. Кубок Черкаської області. «Вектра» – «Цетус» – 3:10

7 Вересня, 2022

7 вересня. Група «А». Гра першого етапу. 1 тур

«Вектра» – «Цетус» – 3:10 (1:6)

Голи: Кулик (2), Оришечко – Приз, Ткаченко (3), Деєв (2), Гарнага, Сидоренко, Волощук (2)

Попередження: Кулик, Міхновський – Ткаченко

Якщо порівнювати склади обох команд із чемпіонатом сезону 2022/2023 років, то в обох відбулися значні зміни у бік посилення. Уже на перших хвилинах суперники обмінялися гострими атаками. Поступово м’ячем почали частіше володіти цетусівці, яким вдавалися флангові проходи. Один з таких проходів закінчився пасом на Гарнагу, який відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Вектра відповіла гострою контратакою, яку не дав довести до логічного завершення голкіпер Цетусу Сорокін.

З кожною хвилиною атаки Цетусу ставали потужнішими і небезпечними. Вже на 10 хвилині рахунок на табло був 0:5. Помітно, що у Вектри з оновленим складом ще не налагоджена команда гра і голкіпер Науменко діяв досить таки невпевнено. Перед перервою Цетус забив ще один м’яч, але у першому таймі без забитого м’яча не залишилася і Вектра – удар Кулика у дев’ятку був із розряду надскладних.

Зі стартових хвилин другої половини зустрічі цетусівці зробили акцент на атакувальні дії, таким чином даючи змогу супернику частіше контратакувати. Вектра наданими шансами не змогла скористатися. А от Цетус згодом забив сьомий гол. Варто відзначити, що потужності Цетусу додали їхні новачки Аргеєв і Ткаченко.

У середині другого тайму цетусівці, захопившись атаками, прогавили контрвипад опонентів, який влучно завершив Кулик.

До фінальної сирени рахунок ще неодноразово змінювався. Цетус грав вже у своє задоволення. Щодо Вектри, то у команди помітний потенціал і те, що гравці поки не зіграні між собою.