Футзал. Кубок Черкаської області. «Карбон» – «Земельник» – 1:6

7 Вересня, 2022

7 вересня. Група «Б». Гра першого етапу. 1 тур

«Карбон» Черкаси – «Земельник» Кропивницький – 1:6 (0:3)

Голи: Шкондін – Лопушенко (3), Лобода (2), Мачелюк

Вилучення: Магльований (Карбон)

Звітний матч команди почали занадто обережно. Перший небезпечний момент виник на 1 хвилині гри, коли Карбон врятував від неприємностей каркас воріт. Проте через хвилину після удару Лопушенка з Кропивницького рахунок у зустрічі був відкритий – Магльований зреагував на удар, але запізно – 0:1.

Карбон очікувано побіг відігруватися, але суперник якісно відзахищався. На 5 хвилині гри голкіпер черкащан Магльований за межами штрафної рукою зупиняв м’яч, який летів у пусті ворота. Відповідно воротар отримав червону картку і Карбон дві хвилини грав у меншості. За цей проміжок часу рахунок не змінився. Проте коли черкаська четвірка була у повному складі «Земельнику» вдалося подвоїти свою перевагу у рахунку.

Помітно, що карбонівці стараються, але очевидно, що для налагодження командних дій потрібен час. Поки малопомітний на майданчик Колос.

А от Земельник діє злагоджено та не марнує створені гольові моменти і на велику перерву йде виграючи з перевагою у три голи.

Очевидно у перерві зустрічі у Карбона відбулася серйозна розмова, бо на старті другого тайму команда вже грає зовсім з іншим настроєм і напором.  А на 14 хвилині за гру рукою у штрафній у ворота Земельника був призначений пенальті, який реалізують черкащани – 1:3.

Коли градус зустрічі почав стрімко підніматися прозвучав сигнал тривоги і всі перейшли у безпечне спеціальне укриття.

Після вимушеної перерви швидше у гру увійшов Земельник. Згодом у гостей з Кропивницького був вихід трьох гравців на одного черкащанина, який влучним ударом завершив Лобода – 1:4. Командам залишалося ще грати 7 хвилин. Коли здавалося, що черкащанам вдається налагодити комбінаційну гру, гостям вдається забити черговий м‘яч.

Загалом Карбону дещо не пощастило тому, що випало на страті турніру зустрітися з добре зіграною командою з Кропивницького. Але очевидно, що вже скоро побачимо у виконанні Карбона якіснішу гру.