Футзал. Кубок Черкаської області. «Цетус» – МСК «Дніпро» – 0:2

5 Жовтня, 2022

5 жовтня. Група «А». Перший етап. 5 тур

Група «А»: «Цетус» – МСК «Дніпро» – 0:2 (0:0)

Голи: автогол суперника, Кравчук

Попередження: Соцький – Кравчук

З розміреного і не особливо швидкого темпу команди почали зустріч. Багато передач, але застосований пресинг як Цетусом, так і Дніпром не давав змоги у перші три хвилини гри створити небезпечний чи небезпечні моменти. Загалом поспішних рішень не спостерігається.

На четвертій хвилині Гарнага після розіграшу штрафного влучив у поперечку воріт дніпрян. Очевидно цей епізод змусив МСК Дніпро діяти більш агресивніше і майже на півтори хвилини вони влаштували осаду воріт опонентів, яка ледь не завершилася забитим голом, але Сорокін двічі зреагував на удари в упор від Матвійчука. Згодом голкіпер Цетуса ногою відбиває м’яч після небезпечного удару Пархоменка. Господарі відповідають швидкою контратакою, яку Кіт намагався завершити перекиданням шкіряного через голкіпера.

За чотири хвилини до перерви у Дніпра п’ять фолів. Цетус намагається встановити рівновагу по гольових моментах, дніпряни грають уважно і при першій нагоді атакують. Чергова «дуель» Сорокін – Пархоменко і знову голкіпер грає надійно.

Перший тайм закінчився нульовою нічиєю.

Після перерви у Цетуса швидкості у діях не додалося, хоча тайм почався з демонстрації їхнього бажання забити нарешті гол. Потім відповідь була за гостями зустрічі. Швидко пролетіли 5 хвилин другого тайму, протягом яких захист у всіх відношеннях переважав напад.

У середині другого тайму Сорокін розпочав перспективну атаку, але якісно завершити її Цетус не зумів. Майже відразу контратака від Дніпра, де на простріл Березюка партнер по команді не встиг.

На 19 хвилині голкіпер Цетуса спочатку з вигідної позиції не забив, а вже через 10 секунд врятував свою команду від пропущеного гола. А вже через 20 секунд у центрі уваги голкіпер дніпрян, який парирує складний удар.

З наближенням завершення гри на майданчику спостерігається пожвавлення в атакуючих діях. Ціна помилки стає високою. В центрі уваги голкіпери. Спочатку воротар цетусівців зреагував на удар з гострого кута, а згодом Пономаренко відбиває м’яч після удару зі штрафного від Деєва.

За хвилину до фінальної сирени Цетус нічого не зміг вдіяти і протиставити Дніпру, який чергову атаку завершив влучним ударом.

Цетус перейшов на гру в атаці п’ятьох, де «обрізався» і отримав другий гол.