Футзал. Кубок Черкаської області. «Вектра» – «Земельник» – 0:5

5 Жовтня, 2022

5 жовтня. Перенесена гра другого етапу.

II етап. «А». «Вектра» (Черкаси) – «Б». «Земельник» (Кропивницький) – 0:5 (0:3)

Голи: Манастирний, Лопушенко, Стадник, Карамалак, Лобода

Попередження: Мачелюк (Земельник)

Якщо на початку зустрічі брати до уваги лави запасних, то перевага за командою з Кропивницького, у якої чотири польові гравці, а у Вектри по одному голкіперу і польовому гравцю. А загалом, при всій повазі до черкаської команди, фаворитом у цій грі є Земельник.

Чотири хвилини черкащанам вдавалося стримувати тиск суперника, при цьому при першій нагоді атакувати. Далі був швидкий перехід Земельника від захисту до атаки і рахунок у зустрічі відкрито. Відчувши смак від забитого гола, гості ще додали в активності і рахунок стає 0:2.

Вектра руки не опускає і шукає шляхи до воріт опонентів, які діють в обороні так же потужно, як і у нападі. До перерви гостям вдається забити ще один гол.

У першому таймі окреме слово про голкіпера черкащан Олександра Дяка, реакція якого дуже і дуже часто рятувала ворота його команди від неприємностей.

У другому таймі тактика команд не змінилася – Вектра діє від оборони, з акцентом на проведення якісної контратаки, а Земельник грає першим номером.

Першими у другому таймі могли на чотирнадцятій хвилині забивати господарі зустрічі, але Марущак не зумів із вигідної позиції влучити у ворота. Земельник же свій гольовий момент не марнує – 0:4.

У середині другого тайму Марущак і Лукашук з інтервалом у 10 секунд не зуміли реалізувати виходи сам на сам з голкіпером Земельника. За такі змарновані моменти зазвичай приходить відповідь у вигляді гола – 0:5.

Вектра програла, але не здавалася у грі проти сильного суперника і «билася» до останнього. Земельник, вкотре продемонстрував злагоджені і результативні дії, які дали позитивний результат.