Футзал. Кубок Черкаської області. «Майфон» – «ЮГ-2000» – 3:1

5 Жовтня, 2022

5 жовтня. Група «А». Перший етап. 5 тур

«Майфон» – «ЮГ-2000» – 3:1 (1:0)

Голи: Дровольський, Пантелей, Дашко – Мачульський

Попередження: Бобінський, Боярчук – Біляк

Минулого тижня обидві команди програли. То ж очевидним було, що вони хотіли реабілітуватися за ті поразки.

Після дещо рівного початку зустрічі, Майфон почав частіше контролювати м’яч, змушуючи ЮГ-2000 грати від оборони. Дещо в’язка гра не приносила результату.

Рівно на шостій хвилині гри господарям зустрічі вдалося здійснити швидкий перехід від захисту в атаку, який завершився пасом на дальню стійку на Дровольського, який грудьми переправив шкіряну кулю у ворота – 1:0.

Ближче до 10 хвилини ЮГ-2000 розбігався і створив з інтервалом у 30 секунд два моменти, які могли завершувати результативно, але цьому завадив своєчасними виходами із воріт Соколовський.

Наприкінці тайму Майфон знову загрожував воротам Манжели зі свого правого флангу, але шкіряна куля пролетіла повз ворота.

Очевидно у перерві матчу у Майфона було прийняте рішення якнайшвидше забити другий м’яч. Свідченням цього була участь в атаці їхнього голкіпера, але справу до забитого гола не було доведено.

На 15 хвилині перспективний штрафний удар випало пробивати Югу, за порушення правил біля штрафної Боярчуком. Удар Мачульського був дуже точним – 1:1.

Командам ще грати 9 хвилин, а у гостей матчу вже 4 фоли.

Пропустивши гол, Майфон почав частіше застосовувати пресинг, часто не даючи супернику спокійно вийти із своєї половини поля.

Протягом однієї хвилини майфонівці перевірили на міць обидві стійки воріт і тричі реакцію Манжели, який здається впіймав кураж.

У середині другого тайму ЮГ заробляє п’ятий командний фол. Майфон нарощує тиск. На 19 хвилині Пантелей не реалізує вихід сам на сам з Манжелою.  ЮГ-2000 грає від оборони, де їм не треба ні пропустити, ні фолити.

До завершення гри ще три хвилини. «Градус» зустрічі починає зростати неймовірно. Чергове влучання м’яча у стійку воріт ЮГа свідчить про якесь фатальне невезіння Майфона.

За одну хвилину і 12 секунд до фінальної сирени Майфону вдається провести досить швидку і багатоходову комбінацію, яку завершує влучним ударом Пантелей – 2:1.

ЮГ-2000 прогнозовано біжить в атаку зі своїм голкіпером. Масована атака переривається «обрізкою» і Дашко ставить крапку у цікавій зустрічі.