Футзал. Кубок Черкаської області. МСК «Дніпро» – «Служба порятунку» – 1:0

18 Жовтня, 2022

18 жовтня. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

МСК «Дніпро» – «Служба порятунку» – 1:0 (0:0)

Голи: Завгородній

Попередження: Завгородній – Когус

Гра почалася пі акомпанемент атак дніпрян. За півтори стартових хвилин гравцям Служби порятунку лічені рази вдавалося переходити половину поля, а їхній голкіпер Чмих двічі рятував команду від пропущеного голу.

На третій хвилині Зєнков і Кулик змарнували шанс відкривати рахунок у матчі. Через півхвилини Дзюба з вигідного положення не вцілив у ворота.

МСК Дніпро, після стартового спурту, згодом дещо збавив обороти. Атаки обох команд стали більш виважинішими і продуманими. Проте не без помилок при передачах.

Далі гра набула рівного характеру без створення гольових моментів – інколи гравцям не вистачало рішучості, а частіше – не точність.

Дніпряни наприкінці тайму спробували грати так як і на старті гри, але суперник схоже, що добре розібрався з їхніми тактичними побудовами.

На 30 секунді другого тайму Магльований б’є небезпечно по воротах дніпрян, але Пономаренко парирував цей удар. Згодом Зєнков втрачає шанс забити гол. На такий хід подій Дніпро відповів масованим штурмом воріт опонентів, але довести справу до забитого гола не вдалося.

На табло 17 хвилина матчу. Перед цим були дві хвилини, протягом яких м’яч частіше у дніпрян, але від цього гостроти біля воріт суперника не багато. Тут варто відзначити організовані дії оборони Служби порятунку.

У середині тайму вже гостям зустрічі вдалося провести затяжну атаку, але також безрезультативну. З наближенням кінцівки зустрічі та з урахуванням нулів на табло команди стали грати активніше.

За дві хвилини до завершення матчу Дніпро знайшов слабке місце у захисті суперника і відкрив рахунок -1:0.

Служба порятунку переходить до гри з п’ятим і організовує осад воріт суперника. В одному з моментів Дніпро не скористався «обрізкою» суперника. Через мить рятівників поперечина воріт підстрахувала.

Нервова кінцівка зустрічі забитого гола чи голів не зафіксувала.