Футзал. Кубок Черкаської області. «Майфон» – FC «Bakery» – 3:0

18 Жовтня, 2022

18 жовтня. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

«Майфон» – FC «Bakery» – 3:0 (2:0)

Голи: Кулініч, Ткаченко, Орел

Попередження: Вакуленко – Кондратюк, Онученко, Белих

Майфон зі стартових хвилин зустрічі запропонував супернику високий темп зустрічі.  Bakery виклик прийняли. Здалося, що майфонівці зробили акцент на швидкий гол. Бейкерівцям, застосовуючи пресинг, вдалося стримати натиск суперника на деякий час. Проте згодом шкіряна куля все таки влетіла у ворота гостей від Кулініча – 1:0. Далі потрібно віддати належне програючій стороні –  «Bakery», яку особливо не засмутив пропущений м’яч і вони ще більше збільшили свої оберти.

Але у середині першого тайму у атаці Майфона взяв участь їхній голкіпер Ткаченко, яка закінчилася результативним ударом по воротах у його виконанні. Голкіпер бейкерівців Жежер припустився помилки і пропустив м’яч у ворота – 2:0. Такий хід подій гостям матчу настрою не додав, але з’явилося ще більше бажання забити гол. Проте у першому таймі довести ситуацію до гольової не зумів. А от Майфон в особі Боярчука втратив шанс збільшити перевагу у рахунку до трьох голів – зблизька влучив у стійку воріт.

Якщо брати до уваги у перші три хвилини другого тайму дотримання командами дисципліни в організації гри, то обидві це завдання виконували старанно. А от щодо доведення атак до гольових моментів, то поки були проблеми.

На 17 хвилині Боярчук знову перевірив на міцність каркас воріт бейкерівців.

Поки у «Bakery» багато бажання забити гол і при цьому є поспішність у діях. Майфон ціленаправлено грає на третій гол. І цього вони досягають за чотири хвилини до фінальної сирени, коли після дальнього удару Орла шкіряна куля влетіла у бейкерівські ворота.

Кінцівку зустрічі команди провели азартно і у відкритий футзал, без особливих зобов’язань у захисті, але цифри на табло більше не змінювалися.