Футзал. Кубок Черкаської області. «ЮГ-2000» – «Земельник» 2:7

19 Жовтня, 2022

19 жовтня. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький) – 2:7 (1:5)

Голи: Мачульський (2) – Лопушенко (4), Манастирний, Карамалак, Пономаренко

Попередження: Калініч, Мачульський – Хорольський

Вилучення: Бабенко (ЮГ-2000)

Гру команди почали досить таки обережно, обмінявшись на старті ознайомчими атаками. А вже на 75 секунді зустрічі рахунок було відкрито, коли Манжела вийшов далеко з воріт – 0:1. Після цього ЮГ-2000 побіг відігруватися, але отримав у відповідь контратаку і другий гол у свої ворота – 0:2.

Забивши другий м’яч Земельник не зменшив обороти, але деякий час змушений був приділити більше часу захисним діям. Проте це не завадило їм у середині тайму забити третій гол – 0:3. Черкащани на цей раз відповіли голом – Мачульський з 10-ти метрів застав зненацька голкіпера кропивничан – 1:3. Забитий гол додав впевненості черкаській команді і вони роблять спробу взяти гру під свій контроль, але дві кинжальні атаки суперника доводять гру до 1:5.

На початку другого тайму відбувся обмін гострими атаками. А потім круглий вдруге від Мачульського влетів у ворота Земельника. Деякий проміжок часу ЮГу вдається частіше контролювати м’яч і створювати гольові моменти. Спочатку після пострілу Калініча смугастий обстукав обидві стійки воріт і вилетів у поле, а згодом на підступний удар Бабенка реагує голкіпер команди з Кропивницького.

Земельник маючи перевагу у чотири голи вдається до проведення продуманих і швидких атак. Але у середині другого тайму у черкащани до атак приєднується їхній голкіпер і Земельник змушений захищатися, але при цьому готовий при нагоді відповісти контратакою.

Менше ніж за 5 хвилин до завершення гри не витримали нерви у черкаської команди, що втілилося у червону картку для Бабенка і пошкодження Манастирного.

Наступні хвилини зустрічі конструктивними назвати важко було. Земельник ще забив два м’ячі у ворота суперника і продовжив одноосібно очолювати групу «Б».