Футзал. Кубок Черкаської області. МСК «Дніпро» – «Карбон» – 1:4

1 Листопада, 2022

1 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

МСК “Дніпро”- “Карбон”  –  1:4 (1:3)

Голи: Бондаренко – Безродний, Колос (2), Молоков

Дещо несподівано для дніпрян почалася зустріч, коли вони вже на другій хвилині зустрічі вони програвали 0:2. Ще десь орієнтовно півтори хвилини Карбон тримав у напрузі захист Дніпра, а потім слово взяли господарі зустрічі. Якби не відмінна реакція Магльованого рахунок на табло міг бути інший.

Станом на середину першого тайму на майданчику рівна гра. Команди демонструють швидкі переходи від захисту до атак, але переважно все закінчується дальніми ударами.

На сьомій хвилині у Карбона Колос, продемонстрував індивідуальну майстерність, збільшив перевагу своєї команди до трьох голів. Через 30 секунд дніпряни відповіли не менш гострою атакою і забитим голом – 1:3. Забитий гол додав впевненості Дніпру, який почав діяти ще гостріше, намагаючись більше використовувати короткий пас. А от Карбон десь трішки зменшив оберти.

У кінцівці дніпряни спробували атакувати з п’ятим, але Карбон не дав змоги ефективно зіграти.

Рахунок на табло змушував МСК Дніпро на старті другого тайму бігти у пошуках щастя до воріт суперника, але той до такої активності суперника був готовий.

На 14 хвилині суперники обмінялися дуже небезпечними моментами, де на висоті були голкіпери.

Згодом Дніпро починає знову атакувати з п’ятим і відчувається, що на тренування таку ситуацію вони награвали, але суперник не дає провести результативну атаку. Хоча все таки був момент, де з трьох метрів дніпрянин не влучив у пусті ворота.

До завершення зустрічі чотири хвилини. Карбон обороняється від п’ятьох дніпрян і при першій можливості атакує. А за дві з половиною хвилин Молоков перехоплює м’яч і забиває четвертий гол – 1:4.

Часу, щоб рахунок змінити у дніпрян було достатньо, але суперник зіграв у ці хвилини надійно.