Футзал. Кубок Черкаської області. «ЮГ-2000» – FC «Bakery» – 3:2

1 Листопада, 2022

1 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

“ЮГ-2000” – FC “Bakery” – 3:2 (3:1)

Голи: Бурлін (2), Біляк – Белих, Онученко

Попередження: Онученко

Старт зустрічі вийшов багатим на забиті голи і помилки як індивідуальні, так і колективні. Як результат вже на третій хвилині зустрічі рахунок був 2:1. Через хвилину FC «Bakery» міг і зрівнювати рахунок, але на пас Пустовіта не встиг партнер по команді. ЮГ-2000 відповів масованою атакою, під час якої голкіпер гостей Жежер двічі парирує небезпечні удари суперника.

Станом на середину першого тайму спостерігається рівна боротьба. Бейкерівці набрали ходу і змушують суперника і їхнього голкіпера нервувати. Але коли ЮГ переходить на половину поля суперника, то там стає гаряче. А за три з половиною хвилини до перерви Бурлін забиває третій гол – 3:1.

Далі на майданчику спостерігався дещо авантюрний футзал з боку обох команд, де головним було – забити гол у роздягальню. Але до перерви рахунок більше не змінювався.

Друга частина зустрічі почалася з обміну гострими атаками, але без прицільного удару, як в одні так і у інші ворота.

Більше намагаються атакувати бейкерівці, але станом на 19 хвилини рахунок не міняється. Потрібно відзначити, що при першій можливості ЮГ атакує і дуже часто близький до успіху.

Десь за три хвилини до завершення матчу ЮГ-2000 акцентовано переходить на гру від оборони. Бейкерівцям, помітно втомленим, до речі, як і суперник, не вдається зламати захист опонентів.

У кінцівці зустрічі гол Онученка подарував бейкерівцям надію на нічию, але ЮГ-2000 зумів втримати перемогу.