Футзал. Кубок Черкаської області. «Вектра» – «Служба порятунку» – 1:4

1 Листопада, 2022

1 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

“Вектра” – “Служба порятунку” – 1:4 (0:2)

Голи: Білоножко – Горбань, Кулик, Дзюба (2)

Після того, як рятівники забили швидкий гол, здалося, що гравці Вектри особливо не зреагували на невдалий початок зустрічі, а навпаки – саморганізувалися і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Чмиха. Служба порятунку відповіла не менш гострими моментами, але також без забитих голів.

Команди розбігалися ближче до середини тайму. У Вектри почали з’являтися не лише гострі моменти, але й гольові, але були проблеми з їх реалізацією. Особливо близьким до забитого гола був Кулик. У рятівників моментів, щоб збільшувати перевагу у рахунку більше, але або Дяк, або відсутність концентрації заважали досягти бажаного.

За кілька секунд до перерви Дзюба із середньої дистанції забиває другий гол і його команда йде на відпочинок у більш менш гарному настрої.

Друга частина зустрічі почалася з «розминки» голкіпера Вектри гравцями з протилежної половини поля. Вектрівцям довго не вдавалося організувати якісну атаку, а на 16 хвилині у них все вийшло і Білоножко скорочує відставання у рахунку до одного гола  -1:2. Та не пройшло пів хвилини як Кулик змусив капітулювати Дяка – 1:3.

Командам ще грати 7 хвилин. М’яч частіше у ногах гравців Служби порятунку, але у завершальній стадії є помилки при передачах. Вектра грає від оборони і часто має шанс знову скорочувати відставання у рахунку, але не щастить. Згодом забиває Горбань у Служби порятунку четвертий гол.

Кінцівка зустрічі відзначилася старанням і бажанням Вектри забити ще один гол. Зі свого боку Служба порятунку також бажала збільшити перевагу у рахунку. Але команди своїх цілей не досягли.