Футзал. Кубок Черкаської області. «Вектра» – «Карбон» – 1:2

2 Листопада, 2022

2 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

«Вектра» – «Карбон» – 1:2 (0:0)

Голи: Лукашук – Безродний, Молоков

Попередження: Безродний

Незважаючи на те, що більш інтенсивніше матч почали карбонівці, першими могли відкривати рахунок гравці Вектри. Сковрцов напевне несподівано для себе отримав м’яч перед воротами Магльованого, але розібратися у ситуації не зумів.

Досить швидко команди досягли екватор першого тайму і можна говорити, що на майданчику рівна боротьба. Поки атаки Карбона не такі гострі, як завжди. Можливо позначається відсутність на грі Колоса. А от Вектра відзначається помітною максимальною налаштованістю на гру.

На восьмій хвилині у Карбона стає п’ять фолів, а у їхнього суперника – нуль. І майже відразу після цього гості зустрічі втрачають реальний шанс відкривати рахунок.

Ближче до перерви команди почали діяти швидше, але від цього гостроти біля обох воріт не додалося. Грати ще одну хвилину.

За 17 секунд за шостий фол у ворота Карбона був призначений дабл-пенальті, але гравець Вектри його не реалізував.

У другому таймі до Карбона приєднався Колос, чи допоможе це команді – покаже час. А поки перша хвилина зустрічі пройшла під акомпанемент так карбонівців і відмінної гри голкіпера Дяка.

Перша поява Колоса на майданчику закінчилася ювелірною передачею на Молокова і результативного удару з гострого кута – 0:1. Забитий гол додав енергії карбонівцям, але їхня двохвилинна осада воріт Вектри не мала успіху. А от вилазка господарів зустрічі була зупинена з порушенням правил і Лукашук ударом зі штрафного зрівняв рахунок – 1:1.

19-та хвилина зустрічі. Ігрова перевага на боці карбонівців і моменти у них є, щоб забивати, але реалізація не на високому рівні. Вектра грає від оборони, а коли виходить провести контратаку, то до прицільного удару її довести не вдається.

За дві хвилини до фінальної сирени Карбон бере тайм-аут, але наступну хвилину зустрічі захищається.

За 30 секунд до завершення Дяк виграє дуель у Бозродного. Карбон безпреривно атакує і за 5 секунд фінальної сирени все таки Безродному вдалося добитися свого.