Футзал. Кубок Черкаської області. «Цетус» – FC «Bakery» – 2:2

2 Листопада, 2022

2 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

 «Цетус» – FC «Bakery» – 2:2 (1:1)

Голи: Дєєв, Гарнага – Белих (2)

Попередження: Аргеєв – Агарін, Хохлов, Онученко, Пустовіт

Початок зустрічі за Цетусом, який був близьким до того, щоб відкривати рахунок, але не вдалося реалізувати створені моменти. А от перша серйозна вилазка бейкерівців у штрафну суперника завершилася на третій хвилині забитим голом – 0:1. Зрозуміло, що така ситуація не влаштовує цетусівців і вони кидають усі сили на штурм воріт Жежера.

FC «Bakery» застосовуючи пресинг не дає супернику провести якісну атаку і при першій можливості намагаються атакувати.

На восьмій хвилині Дєєв вирішив з метрів 17-ти перевірити реакцію голкіпера і виявилося, що страж воріт не очікував цього удару – 1:1. Цетус вирішив не зменшувати оберти і закріпити успіх, але вкотре наразився на щільний захист суперника.

Наприкінці тайму, захопившись атаками, цетусівці прогавили контрвипад опонентів і отримали гол в роздягальню – 1:2.

На старті тайму команди обмінялися атаками середньої інтенсивності. А згодом у Цетуса Гарнага матеріалізував атаку у забитий м’яч – 2:2.

Після того як рахунок став нічийним у діях команд з’явилася якась нервовість, а від того збільшилась кількість неточних передач.

Із 17 хвилини у Цетуса до атак почав долучатися їхній голкіпер, але це часто додавало тривоги саме його команді.  FC «Bakery» намагається більше атакувати через Пустовіта, але того ретельно опікують цетусівці.

До завершення гри три з половиною хвилини. Більше атакує Цетус, але все відбувається без прицільного удару. Бейкерівці своїми швидкими переходами від оборони до атак тримають у напрузі суперника, де Сорокін все підчищає.

У завершальні хвилини Цетус атакує із своїм голкіпером і не раз обрізається, але гравці «Bakery» цим не зуміли скористатися.