Відбулася зустріч представників команд, що гратимуть у Чемпіонаті та Першості Черкащини з футзалу

3 Листопада, 2022

Планується, що змагання стартують у неділю, 13 листопада.

На початку зустрічі президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров підтвердив, що змагання у сезоні 2022/2023 років проходитимуть у двох лігах. Будуть розіграні нагороди у Чемпіонаті Черкащини серед команд Екстра-ліги та Першості Черкащини серед команд першої ліги. При цьому Чемпіонат Черкащини серед команд Екстра-ліги буде також обласним відбірковим етапом Чемпіонату України з футзалу. Команда-переможець Екстра-ліги стане чемпіоном Черкаської області та зіграє у чемпіонаті України серед команд Першої ліги, яка складатиметься з переможців інших регіональних етапів країни. Команди, які фінішують на 2-3 місці в Екстра-лізі матимуть змогу зіграти у фінальній частині Другої ліги чемпіонату України.

Планується, що і у чемпіонаті і у першості зіграють по вісім команд. Змагання пройдуть у два кола. У певний визначений період команди матимуть змогу робити дозаявку гравців.

Склад учасників ліг має бути затвердженим 04.11.2022р., після того, як команди дадуть організаторам остаточні підтвердження.