Футзал. Кубок Черкаської області. МСК «Дніпро» – FC «Bakery» – 4:3

8 Листопада, 2022

8 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

МСК «Дніпро» – FC «Bakery» – 4:3 (0:1)

Голи: Лесич (2), Завгородній, Кравчук – Пустовіт (3)

Попередження: Бондаренко – Джиоєв

Дніпряни ведуть боротьбу за путівку до півфіналу, тому гру почали вони з акцентом на атакуючі дії. Але потрібно віддати належне їхньому супернику, який гідно зустрів суперника. Проте поступово МСК Дніпро все частіше володіє м’ячем. У середині тайму дніпряни захопившись проведенням чергової атаки прогавив контрвипад бейкерівців і Пустовіт відкрив рахунок у зустрічі – 0:1.

Після того як цифри на табло змінилися, ціна перемоги зросла. Ну і швидкості  стали більші, ніж було це на старті гри. У Дніпра з’являються один за одним реальні шанси, щоб зрівнювати рахунок, але у відповідальний момент або голкіпер FC «Bakery» виручає команду, або підводить неточність.

На старті другого тайму команди обмінялися гольовими моментами, але все пройшло без забитих голів. Далі команди перейшли до обміну вже масованими штурмами і кожен закінчується «пожежею» як біля одних, так і інших воріт.

На 16 хвилині Лесич у Дніпра взяв інціативу на себе і з восьми метрів пробив у нижній кут воріт – Жежер зреагував на цей удар, але пізно. Забитий гол додав впевненості дніпрян і вони почали грати більш потужніше, до чого не були готові бейкерівці. На 19 хвилині МСК Дніпро виходить вперед – 2:1 і протягом наступної хвилини мав мінімум дві нагоди збільшувати перевагу у рахунку.. але не реалізували ці моменти.

На 21 хвилині Пустовіт у FC «Bakery» ударом з під дніпрянина зрівнює рахунок. Але не проходить і хвилини як дніпряни забивають ефектний гол і знову ведуть у рахунку – 3:2.

У кінцівці зустрічі бейкерівці застосовуючи пресинг при відборі м’яча намагаються не дати супернику провести чергову атаку, але дніпрян не стримати і згодом четвертий гол влітає у ворота Жежера.

За 35 секунд у ворота дніпрян за перебір фолів призначається дабл-пенальті, який Пустовіт реалізує – 4:3.

Кінцівку зустрічі більш уважніше провели дніпряни і здобули важливу перемогу.