Футзал. Кубок Черкаської області. «ЮГ-2000» – «Карбон» – 3:4

8 Листопада, 2022

8 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»

ЮГ-2000 – Карбон – 3:4 (1:4)

Голи: Мачульський, Бурлін, Калініч  – Макогон, Молоков, Капля, Шкондін

Попередження:  Власенко – Молоков

Вилучення: Біляк (ЮГ-2000)

Карбонівці, які вже вийшли до півфінального раунду змагань досить таки потужно почали гру і вже 63 секунді зустрічі забили у ворота опонентів другий гол – 0:2. Гравцям ЮГ-2000 потрібен був деякий час, щоб оговтатися від такого несподіваного початку і згодом вже зі свого боку змушувати суперника нервувати, але станом на шосту хвилину зустрічі у них без голів. А от у карбонівців з реалізацією ситуація набагато краща і згодом вони збільшують перевагу до трьох голів. ЮГ-2000 намагається активними діями змінити ситуацію, але схоже команда не готова до швидкого переходу суперника від оборони до атаки і рахунок стає – 0:4. Через хвилину господарі зустрічі організовують швидку контратаку, яку влучним ударом завершує Бурлін – 1:4. Карбон кидає усі сили, щоб повернути перевагу у чотири голи, але до перерви суперник більше не помилявся.

Другий тайм ЮГ-2000 почав з атак із своїм голкіпером Манжелою. Така тактика часто їм давала позитивний результат, щоправда було і навпаки. Протягом перших чотирьох хвилин ЮГ-2000 вп’ятьох переважно був на половині поля суперника і зумів досягти бажаного – Калініч скоротив відставання до двох голів.

Після чергової зміни рахунку картинка на майданчику не змінилася. Видовищною її особливо не назвеш, але у напрузі тримає обидві команди.

За чотири хвилини до фінальної сирени Карбон організував кілька багатоходових комбінацій, проте безуспішно. Після цього у ЮГа-2000 знову Манжела побіг до воріт свого опонента.

Досить азартно команди провели завершальні хвилини зустрічі. Карбон отримав на 22 хвилині 5-ий фол. Через 30 секунд був шостий фол і фантастичне виконання дабл-пенальті від Мачульського – 3:4. Більше забитих голів у зустрічі не було.