МСК «Дніпро» позмагається за нагороди Чемпіонату України з футзалу (Екстра-ліга, U-20)

11 Листопада, 2022

Наступного тижня футзалісти черкаського муніципального спортивного клубу стартують у Чемпіонаті України з футзалу серед молодіжних команд Екстра-ліги (U-20)

Про турнір і завдання, які стоять перед МСК «Дніпро» клубній прес-службі розповів тренер команди Віктор Пархоменко:

– Матчі першого туру відбудуться у Києві. У чемпіонаті беруть участь загалом шість команд, крім нас це команди Sky Up-2 (Київ), КІВС Футзал (Львів), ФК «КОПА» (Львів), КДЮСШ (Кам’яні Потоки, Полтавська обл.) і Коцюбинська ДЮСШ (Коцюбинське, Київська обл.). Єдине, що вже зараз знаємо про суперників, що вони є  зіграними колективами. Щодо планів для нашої команди на цей чемпіонат, то це завдання-мінімум – боротися за місце у призовій трійці. При цьому, також дуже важливим є набуття ігрової практики нашими 18-20 річними хлопцями на такому високому рівні у такий складний для нашої країни час. А ще у наших молодих хлопців є шанс проявити себе, щоб потрапити у поле зору тренерів збірної команди України U-19 з футзалу.

Раніше повідомлялося, що футзалісти МСК «Дніпро» (Черкаси) також у сезоні 2022/2023 років позмагаються за VBET КУБОК УКРАЇНИ та візьмуть участь у Чемпіонаті Черкащини з футзалу серед команд Екстра-ліги, який буде відбірковим етапом Чемпіонату України серед команд Першої та Другої ліг.