Футзал. Першість Черкащини (1 ліга). «Черкаські козаки» – «Рятівник» – 2:1

13 Листопада, 2022

13 листопада. 1 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

«Черкаські козаки» (Черкаси) – «Рятівник» (Черкаси) – 2:1 (0:1)

Голи: Настенко, Кулик – Кречик

Попередження: Добровольський, Прокопенко, Гуляш – Касьян, Безродний

Гру команди почали на понижених швидкостях. Перший небезпечний момент виник біля воріт Черкаських козаків – голкіпер зреагував на небезпечний удар. При цьому перші дві хвилини пройшли під акомпанемент атак Козаків.

Наступна вилазка студентів до воріт суперника закінчилася потужним ударом від Кречика – цього разу воротар не виручив – 0:1. Спроба відразу подвоїти перевагу не мала успіху, оскільки Черкаські козаки зі свого боку активізувалася у бік наступу на ворота опонентів.

Ближче до перерви команди почали діяти гостріше і швидше переходити від захисту до наступу. Але рахунок на табло більше не змінювався.

На старті другої половини зустрічі помилка Козаків у захисті ледь не завершилася забитим голом – цьому завадив своєчасний вихід з воріт голкіпера. Через хвилину вже у роботі страж воріт Рятівника, який зумів зреагувати на підступний удар по воротах від Настенка. Згодом Настенко все таки досягає бажаного і зрівнює рахунок – 1:1. Таким чином при рівній грі і цифри на табло однакові.

Станом на середину другого тайму триває рівний обмін атаками. На 19 хвилині у Безродного із Рятівника був відмінний шанс змінити паритет, але голкіпер ногою відбив шкіряну кулю, яка летіла у кут воріт.

Ближче до завершення зустрічі команди додають у швидкості і від того часто приймаються поспішні рішення. У ці хвилини по співвідношенню проведених атак невеличка перевага на боці студентів.

За півтори хвилини до фінальної сирени обманувши захисників Рятівника виходив сам на сам з воротарем Козаків, але не зумів його переграти. Та все ж круглий згодом влітає у ворота гостей – Кулик влучним ударом зі штрафного виводить Черкаських козаків вперед – 2:1.

Далі гра з п’ятим не мала належного ефекту для Рятівника.