Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга). «Земельник» – «Карбон» – 5:4

13 Листопада, 2022

13 листопада. 1 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

Екстра-ліга. «Земельник» (Кропивницький) – «Карбон» (Черкаси) – 5:4 (3:1)

Голи: Манастирний, Пономаренко (2), Лобода (2) – Молоков (2), Колос (2)

Попередження: Лобода – Молоков, Шкондін

З перших секунд зустрічі команди увімкнули максимальні швидкості з бажанням забити першим гол. Двохвилинний обмін атаками успіху не мав. Карбон намагався більше грати через Колоса, у той час як кропивницька команда намагалася здивувати розмашистими атаками.

На третій хвилині поєдинку Лобода із Земельника отримавши пас, без роздуму пробив по центру воріт – Магльований не встиг зреагувати.

Далі неприємності у Карбона не закінчилися і на п’ятій хвилині у них було 5 командних фолів. Такий перебіг подій на бажанні черкащан зрівняти рахунок не позначився і згодом Молоков при допомозі Каплі і Колоса забиває гол – 1:1. Але не пройшло і тридцяти секунд як Земельник повернув перевагу в один гол.

Далі Карбон застосовуючи пресинг, намагався не дозволити супернику провести якісну атаку. При цьому також був націлений на атаку, але згодом дав про себе знати перебір фолів – за чергове порушення дабл-пенальті у ворота Магльованого, який на удар Лободи зреагував, але від ноги м’яч все таки влетів у ворота – 3:1.

У кінцівці тайму Карбон більше був на половині поля суперника, який постійно був напоготові провести контратаку. За 50 секунд до перерви Земельник змусив помилитися Молокова, за що був призначений дабл-пенальті – цього разу голкіпер черкащан удар парирував.

 

На старті другого тайму Земельник довів свою перевагу до трьох голів – 4:1. Грати командам ще майже 15 хвилин і часу достатньо для того, щоб Карбон покращив для себе ситуацію. Але схоже, що Земельник на досягнутому зупинятися не збирається. Команда з Кропивницького старається більше часу тримати м’яч під своїм контролем , але у потрібний момент пришвидчується.

До завершення гри ще 9 хвилин і здавалося, що Карбон дещо перестав вірити в успіх, але іншої думки Колос, який отримавши круглого, холоднокровно і без шансів для голкіпера забиває для Карбона другий гол – 4:2. Не пройшло і хвилини як той же Колос обігравши на лінії штрафної двох гравців знову забиває – 4:3.

Така зміна рахунку помітно додала впевненості черкаській команді, а от Земельник помітно почав нервувати. Хоча за дві хвилини до фінальної сирени влуч Лобода у ворота які тимчасово були без голкіпера – все могло для них закінчитися достроково добре. А так через 20 секунд після цього моменту у ворота Земельника штрафний і Молоков влучним ударом зрівняв рахунок – 4:4. Після цього масована атака кропивницької команди і гол у ворота Магльованого – 5:4.

За кілька десятків секунд у ворота Земельника був призначений дабл-пенальті, який черкащани не реалізують. Більше після цього шансів змінювати рахунок у команд не було.