Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга). «Цетус» – «ЮГ-2000» 4:0

17 Листопада, 2022

17 листопада. 1 тур. Матч проходить без глядачів. Прямя трансляція гри на сайті «Черкаський спорт».

«Цетус» (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси) – 4:0 (0:0)

Голи: Аргеєв, Погребняк, Соцький-2

Зустріч на футзальному майданчику добре знайомих суперників почалася без розвідки. У команд різні манери ведення гри, то ж  просто не буде нікому. Розуміючи ситуацію, команди намагалися забити швидкий гол, але досягти бажаного не вдалося. Поступово більш технічні цетусівці частіше почали володіти м’ячем, але сцементований Мачульським захист ЮГ-2000 станом на 7-му хвилину зустрічі пройти складно.

Поступово гості зустрічі зі свого боку все частіше почали перевіряти міць захисних редутів суперника. У Цетуса у захисті станом на 10 хвилину все гаразд. Підтвердженням того, що команди поки краще грають у захисті – це нулі на табло.

Та все ж атаки команди Щерби більш гостріші і частіші. Буває, що вони близькі, щоб відкривати рахунок у зустрічі, як було у випадку з ударом майже впритул від Аргеєва – Манжела складний удар парирував.

А вже наприкінці тайму свою ігрову дуель виграв Сорокін, не давши шкіряній кулі влетіти у ворота після удару від Бабенка. Цетус відповів не менш гострим моментом, але знову голкіпер ЮГа вирушив команду.

Перший тайм сильнішого не виявив.

Друга половина зустрічі почалася під акомпанемент атак Цетуса. ЮГ-2000 зі свого боку відповідає наступом не часто, але їхні намагання продавити захист суперника небезпечні.

Гра проходить у середньому темпі. М’яч частіше у ногах гравців Цетуса, але їхнім атакам суперник не дає можливості довести до забитого гола.

На 20 хвилині у бік ЮГа призначається штрафний. Пробиває Аргеєв м’яч влучає у стінку відлітає на Соцького, який сильним і влучним ударом влучає у ворота – 1:0. Через кілька секунд відбуваються і зміни у кількості командних фолів – 4:5. Згодом за перебір фолів у ворота Манжели призначається дабл-пенальті, який реалізує Гарнага – 0:2. А через пів хвилини п’ятий фол і у Цетуса, якого ЮГ-2000 змушує захищатися протягом майже хвилини. Але очевидно Цетус вирішив зіграти від оборони, тому більше атакує суперник.

За 4 хв. і 40 секунд до завершення гри ЮГ-2000 переходить до атак зі своїм голкіпером. Варто відзначити, що у попередніх матчах така тактика мала свій успіх. Щоправда було, що дальні удари у пусті ворота мала свій ефект, але вже для опонентів. Так вийшло, що за дві з половиною хвилини до фінальної сирени сталося друге – Аргеєв зі своєї половини поля робить рахунок – 0:3.

Усі намагання ЮГ-2000 врятувати гру у підсумку не мала ефекту.