Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга). «Майфон» – «Земельник» – 3:5

17 Листопада, 2022

17 листопада. 2 тур. Матч проходить без глядачів. Прямя трансляція гри на сайті «Черкаський спорт».

«Майфон» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький) – 3:5 (0:2)

Голи: Авер’янов, Зоря, автогол суперника – Карамалак, Чичиков, Барбанов, Лобода, автогол суперника

Попередження: Барбанов (Земельник)

Вилучення: Пантелей (Майфон)

Уже на стартових секундах зустрічі Майфон мав шанс відкривати рахунок під час розіграшу штрафного, але після удару від Пантелея гостей врятувала стійка воріт. Створення гострого момента від Земельника потрібно було чекати дві хвилини і завершився він тим, що Соколовський зреагував на удар від Манастирного.

Потрібно відзначити, що команди зібрали на цей поєдинок свої найбойовіші свої склади, укомплектовані кваліфікованими виконавцями.

Протягом перших п’яти хвилин частіше м’ячем володіли майфонівці. Проте захопившись атакувальними діями команда Майчука прогавила контрвипад суперника і Карамалак після пасу від Лободи відкрив рахунок у зустрічі. Пропущений гол дещо збив ритм гри Майфона і команда вдалася до більш активних дій, щоб швидше відігратися. Інколи це заважало провести добре підготовлену атаку. Очевидно суперник очікував такі дії від суперника і зі свого боку також додав в активності.

Дві хвилини обміну атаками закінчилася тим, що один з швидких переходів від захисту став успішним для Земельника, у якого знову забитим м’ячем відзначився Чичиков.

Повівши у рахунку з різницею у два голи, Земельник більше часу почав уділяти уваги своїм захисним діям. Майфону стало важче доводити свою присутність на половині поля суперника до небезпечного моменту.

Ближче до перерви темп зустрічі дещо впав і набув взривного характеру без доведення атак до гольових.

Друга половина зустрічі почалася з атак Земельника, але майже хвилинна осада черкаських воріт не мала, на щастя для Майфона, успіху. Зі свого боку відповідь господарів зустрічі була більш гострішою і Авер’янов мав шанс забивати, але не вистачило влучності.

На 5-тій хвилині другого тайму захист Майфона дозволи Барбанову пробити по воротах і шкіряна куля ковзнувши у нижньому куті стійку воріт втретє влетіла у сітку – 0:3. До завершення гри ще грати 10 хвилин і у черкаської команди ще достатньо часу, щоб вирівняти ситуацію.

Після забитого третього гола Земельник помітно розслабився. В одній з атак при трьох пасах, два були зроблені п’ятою. А от Майфон до максимуму сконцентрувався. Згодом черкащани змусили помилитися Барбанова, який переправив м’яч у свої ворота 1:3. Забитий гол додав впевненості майфонівцяв, у яких до атак почав підключатися голкіпер. В одній з таких атак, суперник перехопив м’яч і на табло вже 1:4. Ситуація стала для черкащан занадто критичною. Зрозуміло, що Майфон продовжив атакувати і далі зі своїм голкіпером. За три хвилини до фінальної сирени голкіпер господарів знову не встиг повернутися у ворота і рахунок став 1:5.

По футзальним міркам до завершення зустрічі залишалося не мало часу і черкащанам вдалося добре попсувати нерви, забивши наприкінці ще два голи.