Футзал. Першість Черкащини (1 ліга). «Юність» – «Черкаські козаки» – 4:2

19 Листопада, 2022

19 листопада. 2 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

«Юність» (Черкаси) – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 4:2 (2:0)

Голи: Доненко (8,10), Засід (20), автогол суперника – Железняк, автогол суперника

Попередження: Засід (Юність)

Вилучення: Настенко (Черкаські козаки) – дві жовті картки

Уже на дев’ятій секунді Гуляш у Черкаських козаків перевірив реакцію голкіпера Юності. Господарям зустрічі почати пристрілку по воротах опонентів вдалося зробити не так швидко, але також без результативних дій.

У першій половині стартового тайму команди володілили інціативою поперемінно. У Юності на вістрі атак грає частіше Доненко, а у Козаків Кулик поперемінно з Настенком.

На сьомій хвилині у Черкаських козаків небезпечно пробивав Гацанюк, після чого м’яч влучив у стійку воріт. А через кілька десятків секунд індивідуальні дії Доненка завершилися забитим голом – 1:0.  Пропущений м’яч змусив Черкаських козаків вдатися до більш активних дій. Захопившись атаками, вони мало уваги приділили атаці суперника, яка завершилася забитим голом від Доненка – 2:0.

При такому рахунку очікувався масований штурм від гостей матчу, але нічого такого не сталося, тим паче, що Юність на досягнутому зупинятися не збиралася.

На двадцятій секунді другого тайму неуважне відношення Козаків до атаки опонентів закінчилася тим, що від ноги свого ж гравця м’яч втретє влетів у їхні ворота – 3:0.

Черкаські козаки відповіли масованим півторихвилинним штурмом воріт Юності без, але без забитого гола. Юність відбувши у захисті відновила свої атакувальні дії. До середини другого тайму тривав рівномірний обмін атаками. На 20 хвилині команди організували з інтервалом у 20 секунд обмін забитими голами – 4:1. Потім Юність змусила понервувати свої телевболівальників – за три хвилини до завершення гри вони пропустили другий гол і отримали 5-ий фол.

Кінцівка зустрічі пройшла під акомпанемент атак Черкаських козаків, але рахунок у грі більше не змінювався.