Футзал. Першість Черкащини (1 ліга). ФК «Черкаси» – «Рятівник» – 0:6

19 Листопада, 2022

19 листопада. 2 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

ФК «Черкаси» – «Рятівник» (Черкаси) – 0:6 (0:5)

Голи: Безродний (7, 24), Блонський, Пекур (9), Барчук (1,12)

Попередження: Тесля – Кречик

У першому турі Рятівник програв, то ж з перших хвилин гри проти ФК Черкаси вони ціленаправлено побігли на штурм їхніх воріт, з метою реабілітуватися за прикру поразку.

Вже на 5-ій хвилині зустрічі господарі програвали з різницею у три голи. Їм не відмовиш у старанні, але до швидких переходів рятівників від захисту до атак їм складно пристосуватися.

Тут варто відзначити, що якби не присутність у складі і на полі Миколи Безгуби і Вячеслава Гамалія, то ФК «Черкаси» за середнім віком гравців був би наймолодшим учасником першості. Очевидно молодість господарів зустрічі не дозволили їм гідно протистояти Рятівнику у першому таймі. Щоправда і гравці Рятівника також молоді, але у ігровому плані більш зіграніші і у силовій боротьбі у межах правил частіше мають перевагу.

Після перерви ситуація на майданчику трішки змінилася. У ФК Черкаси частіше у грі Гамалій і Безгуба, що змушує їх партнерів по команді грати зібраніше. Як результат позаду 9 хвилин другого тайму, а рахунок першого тайму не змінився. При цьому варто відзначити, що Рятівник на початку тайму спробував збільшити свою перевагу у рахунку, а потім більше акцентував увагу у своїх діях на контратакувальну гру. Та все таки гості матчу не залишилися у другій половині зустрічі без забитого гола.