Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга). «Карбон» – «Цетус» – 2:2

19 Листопада, 2022

19 листопада. 2 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

«Карбон» (Черкаси) – «Цетус» (Черкаси) – 2:2 (1:1)

Голи: Молоков (4,19) – Кіт (1), Сорокін (22)

Попередження: Сорокін, Волощук, Погребняк

Матч команди почали без розвідки, відразу перейшовши до атакуючих дій. На 50 секунді зустрічі у Цетуса пройшла атака, яку з лівого флангу влучним ударом завершив Кіт – 0:1. Після забитого гола гості матчу не зупинилися і спробували закріпити попередній успіх, але трішки не пощастило. За підсумками трьох хвилин гри Карбон поки має розгублений вигляд. Але команда зуміла зібратися і перейти до створення конструктивних атак, одна з яких на п’ятій хвилині після удару Молокова мала успішне завершення. При цьому варто відзначити, що голкіпер Цетуса побіг до воріт суперника допомагати своїм і ледве встиг повернутися, як пропустив гол. Пропущений м’яч «завів» гостей  і вони у наступні хвилини створили кілька гольових моментів. Якби не реакція Магльованого, то у його ворота міг влетіти не один м’яч. Сорокін згодом зі свого боку своєчасним виходом з воріт зумів врятувати команду від неприємностей.

Ближче до завершення тайму команди розбігалися, почали грати більш розмашисто. У цей проміжок гри частіше шкіряна куля у ногах цетусівців, але довести справу до завершального прицільного удару не вдалося. Карбон відповідав контратаками і також безрезультативними.

Уже у другій половині зустрічі – на її старті, спостерігаються більші швидкості. Від того, що темп зустрічі зріс команди почали більше допускати помилки.

На 18 хвилині цетусівці в атаці допустили втрату м’яча, який перехопив Шкондін і віддав пас на Молокова, якому залишалося лише переправити круглого у ворота – 2:1. Пропустивши другий м’яч, Цетус став грати ще більш цілеспрямовано на атаку. Зі свого боку і карбонівці на досягнутому зупинятися не збиралися. Зустріч набула характеру гри на зустрічних курсах.

За шість хвилин до звершення гри, а у Екстра-лізі команди грають по 20 хвилин чистого часту, у Цетуса до атак підкключається їхній голкіпер. Саме Сорокін у першій такій атаці мав шанс забивати, але Магльованого підстрахувала стійка воріт.

Через хвилини Сорокіну вже ніщо і ніхто не завадив досягти бажаного – забити м’яч у ворота свого візаві – 2:2. Забивши гол, цетусівці перейшли до атак у класичному варіанті.

Завершальну хвилину команди провели, обмінюючись атаками і без забитих голів.