Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга). «Служба порятунку» – «ЮГ-2000» – 2:1

19 Листопада, 2022

19 листопада. 2 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

«Служба порятунку» (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси) – 2:1 (1:1)

Голи: Зєнков, Коломієць – Куць

Попередження: Кулик, Зєнков, Дровольський, Коломієць (усі Служба порятунку)

Уже на старті зустрічі команди могли неодноразово відкривати рахунок. Протягом перших чотирьох хвилин частіше близькими до успіху були гравці ЮГ-2000. Служба порятунку поки входила у гру. Але поступово і рятівники впіймали ритм зустрічі. А на шостій хвилині Службі порятунку вдалося провести атаку, де основними дійовими особами були Магльований і Зєнков – 1:0. Та не пройшло і пів хвилини як Куць у ЮГ-2000 спочатку відібрав м’яч у суперника, а потім переправив його у сітку воріт – 1:1.

Станом на восьму хвилину гри на табло рівний рахунок і на майданчику рівня гра. Хоча можна відмітити  особливу зарядженість гравців ЮГ-2000 на гру. Також варто відзначити цікавий факт, що станом на 13 хвилину у команд не було жодного фола.

У кінцівці тайму велике бажання забити гол у «роздягальню» проявили обидві команди, але рахунок більше не змінювався.

З перших хвилин другого тайму команди ціленаправлено віддали перевагу атакувальним діям. При цьому підтримувався високий темп. На 18 хвилині ЮГ-2000 втратив концентрацію при захисті своїх воріт, дозволивши Коломійцю обіграти Манжелу – 2:1. Прогнозовано гості зустрічі побігли відігруватися. Служба порятунку змушена була деякий час захищатися, але на середину тайму команди вийшли на рівномірний обмін атаками. На 18 хвилині Матвієнко у ЮГ-2000 після пасу від Гуда міг забивати, але у відповідальний момент не зумів ефективно відреагувати на цей пас. Через хвилину вже рятівникам не пощастило – після удару Коломійця шкіряна куля влучила у стійку воріт. На майданчику багато силової боротьби і інколи поза межами правил.

За дві з половиною хвилини до фінальної сирени ЮГ-2000 переходить до гри в атаці зі своїм голкіпером Манжелою. За 18 секунд до кінця гри вже Службу порятунку врятувала стійка воріт.