Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга). «Слобода» – МСК «Дніпро» – 4:1

19 Листопада, 2022

19 листопада. 2 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Слобода» (Червона Слобода) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 4:1 (3:0)

Голи: Смакула 8, Біда 9, Шендрик 13, автогол суперника 20 – Макогон 25

Для більшості молодих гравців МСК «Дніпро» це п’ятий офіційний матч за крайні п’ять днів. Як це може позначитися на їхній грі покаже лише фінальна сирена.

А так дніпряни з перших секунд зустрічі побігли атакувати ворота суперника, які схоже вирішили у захисті розібратися із їхньою тактичною побудовою атак. Тактична боротьба тривала хвилин 6-7. За цей час МСК Дніпро мав не одну нагоду відкривати рахунок у зустрічі. Згодом свій атакуючий потенціал продемонструвала Слобода. На сьомій хвилині гри з інтервалом у тридцять секунд команді з Черкаського району вдалося провести дві результативні атаки. МСК Дніпро під керівництвом свого граючого тренера Пархоменка організовують кілька якісних атак, але без завершального прицільного удару. А от Слободі під завершення тайму вдається забити третій м’яч.

Друга половина матчу почалася під акомпанемент атак МСК Дніпро. Відбулася зміна голкіпера – Пономаренка замінив Ковальов. На відміну від першого тайму на майданчику вже зовсім інша картинка, де гру протягом перших п’яти хвилин другої половини зустрічі стараються контролювати дніпряни. За старання черкаський футзалістів – Слобода отримала гол у свої ворота – 3:1.

Після того, як у подинку був забитий четвертий гол, на майданчику побільшало силової боротьби, але  без грубих порушень правил – у першій половині другого тайму у команд на двох три фоли.

МСК Дніпро намагався контролювати м’яч і був дуже близьким, що скоротити відставання у рахунку. Але і їхній суперник постійно був готовий відповісти результативною атакою. На 25 хвилині Слободі вдається відповісти контрвипадом і збільшити перевагу у рахунку до трьох м’ячів – 4:1.

Після цього дніпряни перейшли до гри з п’ятим, але кардинально змінити рахунок їм не вдалося. Все таки втома від попередніх ігор (15-18 листопада) у Молодіжній Екстра-лізі України далася взнаки для гравців МСК Дніпро.