«Майфон» – «ЮГ-2000» – 1:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Майфон» (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси) – 1:2 (1:0)

Голи: Савченко (9) – Біляк (18), Калініч (17)

Попередження: Калініч, Власенко, Куць (усі ЮГ-2000)

Матч почався, як і всі ігри туру, з хвилини мовчання пам’яті гравця ФК «Майфон» Владислава Дороша, який передчасно покинув цей світ.

Гра «Майфон» – «ЮГ-2000» розпочалася без розвідки, де команди відразу перейшли до активних дій. Суперники знають один одного добре, то ж залишалося втілити у життя задумане.

Спочатку ЮГ-2000 змусив понервувати голкіпера майфонівців Соколовського. Потім була відповідь за командою Майчука, де перевага надається награним комбінаційним діям. Одна з таких атак на восьмій хвилині закінчилася забитим голом, де Манжелі не вдалося ногою дістати м’яч 1:0.

Далі був каскад атак ЮГ-2000, але без завершального прицільного удару.

Ближче до перерви команди у захисті стали грати не досить відповідально, а відтак почало з’являтися більше небезпечних моментів, але не доведених до логічного завершення, як, наприклад, було у випадку з моментом у Матвієнка, якому завадив вдало пробити Соколовський.

На початку другого тайму Калініч у ЮГ-2000 зі штрафного потужно пробив по воротах, після чого шкіряна куля опинилася у воротах Майфона. Цей гол додав впевненості  гостям зустрічі. Особливо четвірці ветеранів команди, які грають майже без замін.

На 22 хвилині у Майфона п’ятий командний фол. Тут же за порушення проти Зорі у ворота Манжели призначається пенальті, який не реалізував Авер’янов. Ще через 20 секунд за гру рукою Вакуленком у ворота Соколовського призначається добл-пенальті і тут вже не щастить ЮГу – Мачульський б’є мимо воріт.

До завершення гри ще 5 хвилин, на табло 1:1, на майданчику рівна гра. Поки розрізні передачі Авер’янова небезпечні, але забитим голом це не завершується. А от у гравців ЮГ-2000 хоч сили на межі, але це не заважає Мачульському після слаломного проходу віддати пас на Біляка, який виводить свою команду вперед – 1:2.

На завершальні хвилини зустрічі Майфон йде в атаку зі свої голкіпером. Але робить це якось без особливого запалу. А от ЮГ-2000 захищається зі всіх сил  і у підсумку здобуває вольову перемогу.