ФК «Черкаси» – «Юність» – 2:2. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

ФК «Черкаси» – «Юність» (Черкаси) – 2:2 (2:1)

Голи: Гайдай (6), Міхновський (8) – Джура (9), Доненко (18)

Попередження: Безгуба, Гайдай (обоє ФК Черкаси)

Зі стартової хвилини ФК «Черкаси» почав атакувати за участі свого голкіпера, тим самим змушуючи суперника частіше оборонятися. Тим, що ворота без голкіпера, кілька разів могла скористатися Юність, але дальні удари у її гравців не виходили.

А от на п’ятій хвилині господарям зустрічі обрана тактика дає позитивний результат і гол на свій рахунок записав саме голкіпер.

До перерви командам вдалося обмінятися забитими голами і залишити всю інтригу на другу половину зустрічі.

У другому таймі Черкаси нічого не міняють і продовжують атакувати вп’ятьох. Схоже Юність уже погодилася з тим, що суперник так грає і тепер сподівається на «обрізку» суперника, щоб пробити у пусті ворота здалеку. Зробити це  влучно у гостей матчу може Доненко.

У середині тайму склалося враження, що ФК Черкаси завчасно повірив у перемогу і втратив інціативу у грі, чим скористався все той же Доненко – 2:2. Щоправда голкіпер був на місті.

Друга частина зустрічі перейшла у тактичну боротьбу команд, де з’явилося багато помилок при передачах. Можливо давала про себе знати втома гравців, а у складах команд достатньо вікових футзалістів.

Кінцівку зустрічі команди провели в обміні атаками, але рахунок у зустрічі більше так і не змінився.