FC «Bakery» – ФК «Черкаси» – 8:5. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

21 Грудня, 2022

21 грудня. Перенесена гра 1 туру. Матч проходить без глядачів. Пряма трансляція гри на сайті «Черкаський  спорт».

FC «Bakery» (Черкаси) – ФК «Черкаси» – 8:5 (4:1)

Голи: Жежер (10), Агарін (20, 24), Кондратюк (7), Кравець (8, 24), Нікішов (16, 17) – Вівденко (9, 17, 18, 20,24)

Перед грою суперників у турнірній таблиці розділяли сім очок. Але схоже, що до гри команди підготувалися з максимальною відповідальністю. На лаві запасних і у FC «Bakery» і у ФК Черкаси ще по дві четвірки. Тож високий темп гри з перших секунд зустрічі підтримувати учасникам зустрічі було не складно.

Забивати м’ячі команди почали із середини першого тайму, коли господарям зустрічі свого ігрову перевагу вдалося втілити у два забиті голи. Після цього Bakery дещо збавив обороти, чим скористався ФК Черкаси – 2:1. Забивши гол, гості матчу побігли зрівнювати рахунок зустрічі разом із голкіпером, тим самим залишивши свої ворота без нагляду. Бейкерівцям вдається скористатися цим і збільшити свою перевагу до двох голів. Намагання Черкас змінити ситуацію успіху не мала, а от  Bakery вдається якісно розіграти штрафний і на перерву піти у доброму настрої, виграючи 4:1.

На початку другого тайму господарі гри були близькими, щоб збільшити перевагу до чотирьох м’ячів, та Черкаси виручив каркас воріт. А через хвилину Пустовіт не зумів із зручної позиції влучити у ворота. Заміна четвірок і, відповідно, зміна тактик ведення гри ФК Черкаси не допомагає, а от Bakery схоже не зупинити і на 16 хвилині рахунок стає 5:1.

Схоже така зміна результату розізлила і вони протягом наступних півтори хвилини організували дві якісні атаки, із логічним завершенням – 5:3. Командам грати ще шість хвилин.  Черкаси намагаються не зупинятися на досягнутому і біжать далі забивати, але в одній з атак помиляються, чим Bakery скористався якнайкраще – контратаку влучно завершив Агарін – 6:3. Та не пройшло і хвилини як Черкаси повернули інтригу у гру – 6:4.

Завершальні хвилини Черкаси провів атакуючи вп’ятьох, але змінити ситуацію на свою користь не вдалося, хоча і був близький до цього при рахунку 6:5. У завершальні 17 секунд гри Bakery вдалося двічі перехопити м’яч і здобути результативну перемогу і вийти на перше місце турнірної таблиці.