РДС – «Черкаські козаки» – 3:2. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

25 Грудня, 2022

25 грудня. 6 тур. Матчі проходять без глядачів.

РДС (Михайлівка) – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 3:2 (1:2)

Голи: Норенко (12, 18), Масоха (22) – Прокопенко (4), Кулик (10)

Попередження: Масоха, Виноградов (обидва РДС)

Михайлівська команда на страті зустрічі намагалася більше контролювати, але пресинг Козаків швидко змусив РДС приділити увагу і захисту своїх воріт. Але це не завадило черкащанам на третій хвилині гри відкрити рахунок у грі – 0:1.

Відкриття рахунку ніяким чином не вплинуло на швидкість команд – вони продовжували грати у нешвидкому темпі. Як з’ясувалося згодом такий темп був на руку Козакам і на сьомій хвилині вони збільшують перевагу до двох голів. Лише після цього команда з Михайлівки активізувалася. Вони організували ряд атак, де з п’ятої спроби забили гол, який у свій актив записав Норенко – 1:2. Після цього у рдесівців були кілька напівмоментів,  щоб зрівняти рахунок, але не вдалося. Щоправда і черкащани могли збільшувати рахунок.

На 25 секунді другої половини гри лише своєчасний вихід михайлівського голкіпера з воріт завадив гравцю Черкаських козаків забити черговий гол. Далі вже момент у РДС, але без загострення. Загалом у першій частині другого тайму м’яч частіше михайлівчан, що змушує більше часу Козакам проводити у захисті. При цьому черкащанам за рахунок швидкого переходу від захисту до атак вдається тримати захист суперника у напрузі.

На 18 хвилині РДСу нарешті вдається реалізувати у забитий гол свою невеличку ігрову перевагу – 2:2. Пропустивши гол, Козаки побігли повертати перевагу у рахунку і зусиллями Кулика були близькими до успіху, але не вистачило влучності.

Далі гра тривала на зустрічних курсах. На 22 хвилині РДС вперше у грі вийшли вперед – 3:2. Черкаські козаки намагаються хоча б повернути перевагу у рахунку, проте фінальна сирена зафіксувала перемогу РДС.