ФК «Черкаси» – «Композит» – 1:6 Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

25 Грудня, 2022

25 грудня. 6 тур. Матчі проходять без глядачів.

ФК «Черкаси» – «Композит» (Ватутіне) –1:6 (1:3)

Голи: Гайдай (6) – Пужанівський (6), Білоус (5,12,16), Гаврильченко (20,22)

Попередження: Гаврильченко (Композит)

Перші три хвилини пройшли під акомпанемент атак черкащан, які проходили разом з їхнім голкіпером. Композитівцям довелося трішки попотіти із своїм воротарем, щоб стримати натиск суперника. До оечі, у ватутінців функції голкіпера вимушений виконувати польовий гравець – Дудник.

Відбившись ватутінці перейшли до своїх наступальних дій і згодом Білоус ударом зі штрафного відкрив рахунок у зустрічі. Через хвилину шкіряна куля вдруге влетіла у черкаські ворота – 0:2. Чи не наступна атака Черкас завершується влучним ударом їхнього голкіпера Гайдая.

Черкаси і далі продовжують атакувати із своїм голкіпером, що змушує Композит частіше захищатися. Цікаво, що коли у гостей зустрічі виходить організувати атаку, то у наступ вони йдуть також усі вп’ятьох.

Наприкінці тайму Композит знову продемонстрував, що має значення не кількість атак, а якість їх виконання і на перерву пішов при рахунку 1:3 на свою користь.

Другу половину гри активніше почали Черкаси, продовжуючи атакувати із воротарем і застосовуючи пресинг. На щастя для Композита така тактика суперника їм підходить і на 17 хвилині Білоус, перехопивши м’яч дальнім ударом робить рахунок 1:4.

Маючи значну перевагу у кількості гравців на лаві запасних, Черкасам ніяк не вдається запропонувати супернику постійний високий темп, щоб його вимотати. А от Композиту вдається і гострі моменти біля воріт суперника створювати і їх результативно завершувати – 1:5 за чотири хвилини до фінальної сирени.

У завершальні хвилини гри Черкаси не міняв свою тактику і продовжив безрезультативно атакувати, а Композит поповнив свій багаж ще одним голом.