МСК «Дніпро» – «ЮГ-2000» – 4:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

28 Грудня, 2022

28 грудня. Догравання матчу 6 туру, який 25 грудня через повітряну тривогу було перервано

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси) –  4:1 (2:0)

Голи: Ольшевський (8), Сіренко (13), автогол суперника (17), автогол суперника (27) – Калініч (30)

Попередження: Біляк (ЮГ-2000)

Дуже важлива гра для обох команд перед Новим роком. Особливо для дніпрян, яким важливо перемогти, щоб мати шанс залишити останнє місце турнірної таблиці.

Команди почали гру досить таки активно, маючи на меті забити швидкий гол. Проте перший м’яч у зустрічі з’явився лише на п’ятій хвилині зустрічі, коли Дніпро скористався неузгодженістю діями суперника і забив гол – 1:0.

ДАЛІ У ГРІ БУЛА ПОВІТРЯНА ТРИВОГА І ГРУ БУЛО ПЕРЕРВАНО.

До завершення 1 тайму 08:11. Рахунок: 1:0. Фоли: 1:1.

Після триденної паузи гру поновлено.

Першими атакувальні дії відновили дніпряни, для яких забити другий гол у матчі було б дуже цінним. Десь неточність, адесь вдалі дії суперника завадили досягти бажаного. ЮГ-2000 із відповіддю не забарився і якби не реакція Пономаренка на удар Біляка, то рахунок міг бути рівним.  Далі зустріч перейшла на гру на зустрічних курсах. З’явилася у футзалістів швидкість. Потрібно відзначити дисципліну у діях ЮГа. МСК Дніпро зі свого традиційно грає швидко із великою кількістю передач.

За дві хвилини до перерви помилився у простій ситуації голкіпер гостей матчу Манжела, чим результативно скористався гравець Дніпра – 2:0. Відразу ЮГ побіг на штурм воріт дніпрян, де зробив «пожежу» у штрафній, але рахунок до перерви не змінився.

Після перерви ЮГ-2000 продовжив штурм дніпровських воріт. Тривало це не довго, оскільки господарі матчу не збиралися лише захищатися. На сімнадцятій хвилині розіграш аута дніпрянами закінчився для їхнього суперника фіаско – шкіряна куля ковзнувши об ногу Біляка по зрадницьки влетіла у його ворота – 3:0. Для ЮГа ще не все пропало, але ситуація дуже складна, тим паче, що дніпряни схоже набрали свій крейсерський хід.

Орієнтовно з 22 хвилини ЮГ перейшов до атак зі своїм голкіпером, який зайняв позицію ближче до воріт. Раніше така тактика інколи давала позитивний результат, щоправда був і протилежний…

Поступово у діях гравців ЮГа помічається нервовість і все частіше вони не поспівають за юними дніпрянами та порушують правила.

За три хвилини до завершення гри МСК Дніпро робить вагому заявку, забиваючи четвертий гол. Зрозуміло, що за футзальними мірками ще достатньо часу, щоб вирівняти ситуацію. Але ЮГу вдалося забити лише один гол. А МСК Дніпро здобув заслужену і важливу перемогу.