«РДС» – «Юність» – 1:2. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

8 Січня, 2023

08 січня 2023 року. Перенесена гра 1 туру. Матч проходив без глядачів.

«РДС» (Михайлівка) – «Юність» (Черкаси) –  1:2 (0:2)

Голи: Норенко – автогол суперника, Соломка

Гру команди почали досить таки жваво, де було зроблено акцент на те, щоб забити «швидкий» гол. Досягти бажаного командам не вдалося. Проте згодом Юності вдалося провести результативну атаку – 0:1. Але на 11 хвилині зустрічі було через повітряну тривогу зупинено. Було це 13.11 2022 року. Продовження зустрічі сталося аж 8 січня 2023 року.

Неспішний розіграш м’яча, був супутником команд на старті відновленої гри. Поки команди входили у гру Соломка у Юності в одному з моментів взяв на себе інціативу і збільшив перевагу своєї команди до двох голів.

У другому таймі РДСу потрібно було аж 5 хвилин, що зламати захисні редути суперника. Гол на свій рахунок записав Норенко – 1:2. Після цього михайлівська команда ще більше посилила тиск на ворота опонента. Юність зробила ставку на контратаку. Але згодом РДС дещо втомилвся атакувати і у Юності почало більше з’являтися шансів, щоб забити черговий гол.

Кінцівку гри команди провели, обмінюючись атаками. РДС атакував з п’ятим. Але ближчими до забитого гола була Юність – удар Доненка на себе прийняла стійка воріт.