Футзал. Чемпіонат Черкащини. НФК «Черкаси-Вергуни» – «Авангард» (Черкаси) – 3:3

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

НФК «Черкаси-Вергуни» – «Авангард» – 3:3 (1:1)

Голи: Гуд (2), Яворський – Засид, Березюк, Костюкевич

Зі стартових хвилин гри господарі зустрічі взяли гру під свій контроль, змушуючи авангардівців захищатися. Поступово до атак своє команди приєднався і голкіпер Іщенко. Проте забити швидкий гол не вдалося, а згодом гості і самі вдалися до атакувальних дій, а точніше контратакувальних дій. І на 9 хвилині гри «Авангарду» вдалося скористатися тим, що воротар суперника залишив своє робоче місце – влучний удар в активі Костюкевіча. А вже через кілька десятків хвилин на табло був рівний рахунок – у НФК «Черкаси-Вергуни» Яворський скористався філігранним пасом від Іщенка – 1:1.

Далі до перерви малюнок зустрічі не змінився – НФК «Черкаси-Вергуни» продовжував атакувати вп’ятьох з воротарем, а їхній опонент контратакувати.

Друга частина зустрічі почалася з того, що господарі гри провели якісну атаку, яку завершив Гуд – 2:1. І здавалося, що черкасько-вергунівській команді вдасться розвинути успіх, але помилка Остренка у захисті дозволила «Авангарду» зрівняти рахунок у грі – 2:2. Цікаво, що після цього свою тактику ведення зустрічі НФК особливо не змінив і на 17 хвилині зустрічі зумів вийти у рахунку вперед – 3:2. Але на завершальній хвилині гри «Авангарду» вдалося покарати суперника за те, що він вперто продовжував атакувати з воротарем – 3:3.

Завершення гри НФК «Черкаси-Вергуни» провів на половині поля суперника, але змінити ситуацію так і не зумів.