Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Гермес» (Черкаси) – «Єдність» (Черкаси) – 4:3

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «А».

«Гермес» – «Єдність» – 4:3 (2:2)

Голи:  Бобков (2), Безлюда, Степанов – Стрижак М., Чижик, Кияниця

Обидві команди досить таки активно і потужно почали зустріч. Проте справа до забитих м’ячів дійшла лише на 5 хвилині зустрічі. Спочатку миттєву атаку «Єдності» завершив Стрижак М., а вже через менше ніж через  хвилину Степанов встановив рівновагу – 1:1. Далі гра продовжувалася на зустрічних курсах, де постійно була робота у воротарів. І за три хвилини до перерви одна з швидкісних атак «Єдності» знову закінчується забитим голом, але вже у наступній атаці гермесівці зрівнюють рахунок – 2:2. На перерву команди пішли при нічийному рахунку.

На другій хвилині другої частини гри Степанов завадив Кияниці вийти сам на сам з Маценком. Далі була у відповідь небезпечна атака «Гермесу», але для суперника все обійшлося.  У наступні 5 хвилин зустрічі футзалісти проявили велике бажання змінити шальки терезів у грі на свою користь і на 18 хвилині фортуна посміхнулася «Єдності» – 2:3. Через пів хвилини гості мали шанс збільшити свою перевагу у рахунку, але не зуміли скористатися помилкою голкіпера «Гермеса». За нереалізований момент, «Єдність» поплатися згодом пропущеним голом у свої ворота – 3:3.

З урахуванням того, що на табло нічийний результат команди на фініші зустрічі збільшили швидкості. При цьому «Гермес» пішов на ризик, задіюючи в атаці Маценка і за 30 секунд до фінальної сирени після удару у виконанні Бобкова вийшли вперед – 4:3 і зуміли втримати цей рахунок до завершення поєдинку.