«ЮГ-2000» – «Земельник» – 1:6. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів.

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький)–1:6 (1:3)

Голи:Гуд (12) – Стаднік (14), Карамалак (10), Чичиков (14,16), Загальський (17,22)

Попередження: Куць – Травкін

З перших хвилин гри команди почали демонструвати велику бойову налаштованість команд на гру. Для учасників матчу дуже важливо здобувати турнірні очки. Зрозуміло, що лише атакуючи можна досягати бажаного.

Пів тайму команди провели обмінюючись атаками. Рахунок у зустрічі було відкрито на 7 хвилині, коли спочатку Калініч у Черкас не зумів влучити у ворота опонентів із зручної позиції, а через мить Земельник свій шанс не втратив – 0:1. Після цього на майданчику було тактичне затишшя.

На 11 хвилині Гуд у ЮГ-2000 на боковій лінії філігранно обіграв свого візаві пробіг у бік Земельника і влучно пробив по їхніх воротах – 1:1. Як показали подальші події така зміна рахунку додала мотивації команді з Кропивницького і на перерву команди пішли при рахунку 1:3.

На першій хвилині другої половини зустрічі, забивши два м’ячі, Земельник до мінімуму звів інтригу у зустрічі – 1:5. Далі ЮГ-2000 проявляв велике бажання змінити хід поєдинку на свою користь. Черкащани перейшли до атак зі свої воротарем і це додало гостроти їхнім атакам. Але з кожною наступною хвилиною було помітно, що у черкащан все менше і менше сил. Тут варто звернути увагу на те, що у ЮГа на лаві запасних 2 польові+голкіпер, а у Земельника – 5+1. Зрозуміло, що їм було простіше підримувати зручний для них темп зустрічі.

Коли на 24 хвилині у пусті ворота черкаської команди влетів шостий гол, стало зрозуміло, що господарям зустрічі врятувати гру з таким сильним суперником буде майже неможливо.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу Земельника.