Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Агро-старт» (Леськи) – ФК «Мліїв» – 2:6

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «А».

«Агро-старт» (Леськи) – «Мліїв» (Городищенський р-н) – 2:6 (1:3)

Голи: Бідоча, Сердюк – Подгорський, Фуркало, Покрищенко (3), Вальчиковський

На другій хвилині гри мліївська команда вела у рахунку з перевагою у два голи. Проте такий початок особливо негативно не вплинув на настрій команди з Черкаського району, яка відповіла масованим штурмом воріт опонентів, але безрезультативно. Маючи перевагу у рахунку гості грають більш раціонально і не поспішаючи. Агростартівці зі свого боку більше проявляють бажання атакувати. Проте на 8 хвилині зустрічі після удару у виконанні мліївського гравця шкіряна куля втретє влітає у ворота «Агро-старту»-0:3.

Ближче до перерви команді з Городищини вдається «розмочити» рахунок у грі.

На 26 секунді гри Сердюк у команди з Лесьок зіграв на випередження, переправивши м’яч у ворота повз голкіпера – 2:3. Така зміна рахунку змусила мліївську команду вдатися до більш активних дій, але їхній суперник вже не такий невпевнений як на початку зустрічі.

Згодом гра на зустрічних курсах закінчилася тим, що на 16 хвилині зустрічі ФК «Мліїв» зумів досягти більш-менш комфортної переваги у рахунку – 2:4.

Леськівська команда очікувано спробувала повернути інтригу у зустріч, але їхній суперник уважно грає у захисті, а при можливості результативно контратакував, як було на 20 і 22 хвилинах гри, коли у ворота опонентів влетіло два м’ячі.