Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Grenada» (Черкаси) – «Шполянська ОТГ» – 4:3

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «А».

«Grenada» (Черкаси) – «Шполянська ОТГ» – 4:3 (3:1)

Голи: Біда (2), Вьюн, Самбор – Боршош, Жуковський (2)

Вже на 11 секунді поєдинку Самбор із «Grenada» відкрив рахунок. Такий початок гри напевне дещо заспокійливо подіяв на черкащан і через три хвилини рахунок був вже рівним. Таким чином шполяни дали зрозуміти, що легко гренадівцям у цій грі не буде. Проте черкащани зуміли мобілізуватися і забити у ворота суперника ще два м’ячі. При цьому варто відзначити, що досить таки активно із застосуванням пресингу діють шполяни, але пройти захисні редути опонентів їм до перерви не вдалося.

Другу частину зустрічі активніше почали шполяни. Тут варто відзначити і протистояння та реалізація гравцями тренерських задумок – наддосвідченого Сергія Гупаленка («Grenada») та з іншого боку В’ячеслава Гамалія, який подає не погані надії по роботі на цьому посту. Отже, у перші 5 хвилин другого тайму шполяни мають достатню кількість моментів, щоб хоча б зрівняти рахунок, але голкіпер  «Grenada» Береговий, каркас воріт черкащан та невезіння суперника зуміли стримати масований атакувальний штурм шполян. А потім була контратака, яку влучним ударом завершив Біда – 4:1.

Але «Шполянська ОТГ» не здається і робить відчайдушну спробу змінити хід гри і на 19 хвилині їм вдається відіграти один гол – 4:2. Після цього гості переходять до гри вп’ятьох і за 48 секунд до фінальної сирени і ворота черкащан залітає третій гол – 4:3. Тривали нервові завершальні секунди зустрічі, але рахунок на табло більше не змінювався.