«Юність» (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 2:6. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

22 Січня, 2023

22 січня 2023 року. 8 тур. Матч проходить без глядачів.

Перша ліга. «Юність» (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 2:6 (1:3)

Голи: Доненко (9,20) – Погребняк (7,10), Шадхін (24), Масоха (17), Норенко (12,18)

Попередження: Зубенко, Маняк – Кобенко

Перші шість хвилин I тайму пройшли у рівній боротьбі. Можливо, що трішки частіше  шкіряна куля була у ногах михайлівських футзалістів. Власне РДС і відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Очевидно, забивши гол гості матчу заспокоїлися, чим скористався Доненко – 1:1.

Пропустивши м’яч РДС побіг повертати перевагу у рахунку, де в одній з атак Погребняку вдалося сильно пробити в кут воріт черкащан – 1:2. Юність робить спробу повернути перевагу у рахунку, але сильно захоплюється атакувальними діями і ослаблює пильність в обороні чим скористався Норенко – 1:3.

Зі стартових секунд другого тайму черкаська команда почала збирати командні фоли і на 15 хвилині гри при рахунку 1:3 у них їх стало вже п’ять. У ці ж хвилини у їхні ворота влетіли ще два м’ячі – 1:5. Врятувати гру у Юності був ще час. Але РДС набрав хід і зупинити їх буде складно та й за кожний наступний фол у їхні ворота призначатиметься дабл-пенальті.

Далі у матчі черкаська команда старалася повернути інтригу у гру. За три хвилини до фінальної сирени Доненку вдалося сильним ударом під поперечину забити свій другий гол у матчі. Але досягти більшого суперник не дозволив плюс до всього забив ще один гол і здобув свою 5-ту перемогу.