ФК «Черкаси» – FC «Bakery» – 1:3. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

22 Січня, 2023

22 січня 2023 року. 8 тур. Матч проходив без глядачів.

ФК «Черкаси» – FC «Bakery» (Черкаси) – 1:3 (1:0)

Голи: Завгородній (1) – Онученко (19, 20, 21)

Попередження: Оржехівський («Bakery»)

Уже на 17-ій секунді поєдинку Жежер виймав м’яч із сітки своїх воріт після удару Завгороднього – 1:0. Враховуючи той факт, що на майданчику зустрічаються перше і восьме місце турнірної таблиці, то початок  вийшов дещо сенсаційним.

Пропустивши швидкий гол, «Bakery» побіг відігруватися. Але організувати тривалий штурм не зуміли, бо Черкаси відразу перейшли до атак зі своїм воротарем, що ускладнювало їхнім опонентам організовувати якісні атаки. За таким сценарієм швидко пролетіли 10 хвилин зустрічі. При цьому бейкерівці грають спокійно. Черкаси набрали свій крейсерський хід і почуваються впевненими.

З початком другого тайму «Bakery» почав демонструвати потужнішу гру і застосовуючи пресинг намагається частіше контролювати м’яч. На 15 хвилині Белих в упор пробивав по воротах Гайдая і тут голкіпер вийшов переможцем.

Поступово Черкаси  все менше і менше атакують зі своїм голкіпером. Бейкерівці починають нервувати. До завершення гри шість хвилин.

За 5 хвилин до фінальної сирени вже бейкерівці переходять до гри з п’ятии і через 44 секунди після цього Онученко зрівнює рахунок – 1:1. Черкаси біжать вп’ятьох відігруватися, але в одній з атак втрачають м’яч і Онученко виводить «Bakery» вперед – 1:2. А через пів хвилини все той же Онученко ударом здалеку у пусті ворота оформляє хет-трик – 1:3.

Далі гості зустрічі перейшли до гри від оборони. Черкаси атакували до останніх секунд матчу, але змінити рахунок так і не змогли.  «Bakery» здобув вольову перемогу і продовжує одноосібно лідирувати у турнірній таблиці.