Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Служба порятунку» (Черкаси) – ФК «Косарі» – 3:2

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

«Служба порятунку» (Черкаси) – «Косарі» (Камянський р-н) – 3:2 (1:1)

Голи: Панченко, Аджубей, Магльований – Каймаков, Френціс

Активне бажання суперників забити першим м’яч закінчилося тим, що на 3 хвилині зустрічі «Служба порятунку» виграє цю «мікродуель». Команді з Кам’янського району потрібно було три хвилини, щоб підібрати «ключі» до воріт Котолупа  і зрівняти рахунок – 1:1. Далі команди перейшло до пропорційно рівного обміну атаками, які не часто вдавалося завершувати ударами по воротах.

Кінцівка тайму, пройшла у рівній боротьбі. Запам’яталося намагання Трандафілова з ФК «Косарі» ефектним ударом через себе вдарити по воротах, але в останню мить супернику вдалося зняти м’яч з ноги.

Значно цікавіше і  активніше почали гру команди у наступні 12 хвилин зустрічі. При цьому свої атаки завершували результативними діями. Спочатку «Косарі» вийшли вперед – 1:2, але досить швидко черкащани зрівняли рахунок у зустрічі, а у середині тайму м’яч після удару у виконанні Кота втретє затріпотів у сітці воріт опонентів. через хвилину після цього Панченко із «Служби порятунку» дальнім ударом перекинув шкіряну кулю через воротаря, але поперечка воріт врятувала кам’янську команду. Гості відповіли кількома гострими контрвипадами, але все обійшлося без забитого гола.

У завершальні хвилини гри «Служба порятунку», незважаючи на те, що виграє не «закривається» на своїй половині поля, а атакує. Ну, а «Косарі» по ситуації також віддає перевагу атакувальним діям, але зрівняти рахунок так їм і не вдалося.