Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Арка-Вдала» (Черкаси) – «Черкасиобленерго» – 0:5

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд Вищої ліги.

«Арка-Вдала» – «Черкасиобленегро» – 0:5 (0:4)

Голи: Лобов (2), Ворона, Сорокін, автогол суперника

Програму матчів третього туру у вищій лізі почали команди, які у стартових матчах показали діаметрально протилежні результати – господарі цієї гри дві зустрічі програли, а «Черкасиобленегро» здобув шість турнірних очок.

Рахунок у грі було відкрито на фініші третьої хвилини поєдинку – крапку у багатоходовій комбінації поставив Ворона – 0:1. Таким чином гості зустрічі втілили у забитий м’яч свою дебютну перевагу у грі. Проте розвинути свій успіх енергетики не зуміли. «Арка-Вдала» поступово вдалося вирівняти ситуацію на майданчику і все частіше стали загрожувати воротам опонентів. Тренер «Черкасиобленегро» Сергій Гупаленко змушений був на 6 хвилині гри взяти тайм-аут. Те, що для енергетиків потрібна була «встряска» показали наступні дві хвилини зустрічі, коли спочатку Лобов, а потім Аргеєєв довели перевагу своєї команди до трьох голів – 0:3. Перед перервою гості ще на один гол збільшили свою перевагу у рахунку.

Відразу на старті другої частини гри на табло були комфортні 0:5 для «Черкасиобленегро»  і інтрига у зустрічі зводилась до того, чи зможе  «Арка-Вдала» забити бодай один гол. І потрібно віддати належне старанню господарів цієї гри «розмочити» рахунок у зустрічі. Але ененргетики досить уважно грали у завершальні хвилини зустрічі і утримали свої ворота на «замку».