«Вектра» – FC «Bakery» – 3:2. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

«Вектра» (Черкаси) – FC «Bakery» (Черкаси) – 3:2 (1:1)

Голи: Ворона (12), Панасенко (18), Марущак (24) – Агарін (6), Александров (19)

Вилучення: Онученко («Bakery») – дві жовті картки

На майданчику зустрілися лідер турнірної таблиці – Bakery і Вектра, яка із семи зіграних матчів – чотири завершила внічию.

Намагання гостей взяти гру під свій контроль на старті зустрічі успіху не мала. Вектрівці продемонстрували свій намір забити швидкий гол.

Рівномірний обмін атаками завершився тим, що у бейкерівців пройшла якісна атака із вдалим завершенням – 0:1.

Після того як рахунок у зустріч було відкрито рахунок зустрічі особливо не змінився, єдине, що трішки гострішими виходили атаки у Bakery. Проте саме у ворота бейкерівці перед перервою влетів м’яч – у Ворони з Вектри вийшов сильний удар у дев’ятку – 1:1.

Дебют другого тайму кращим вийшов у Вектри, але без забитого гола. Поступово і Bakery налагодив свої атакувальні дії. У них Онученко міг забивати, але його удар з флангу вийшов не точним. А вже через хвилину Білоножко у Вектри міг виходити сам на сам із Жежером, але був зупинений із порушенням правил – штрафний був розіграний без загострення.

Після цього вектрівці продовжують атакувати. Загалом 15-16 хвилини зустрічі пройшли під акомпанемент атак Вектри і завершилися вони влучним ударом з 8 метрів у дев’ятку від Панасенко.

У середині другого тайму господарі зустрічі захопилися атакувальними діями і прогавили вихід двох гравців проти одного Скворцова – перший удар парирував Дяк, а при добиванні когось із гравців Bakery шкіряну кулю із пустих воріт вибив Скворцов. Через хвилину після цього моменту у бейкерівців розіграш штрафного завершився влучним ударом Александрова – 2:2. А ще через хвилину Жежера підстрахувала поперечина його воріт.

За чотири хвилини до завершення гри у Вектри 5 фолів.

Команди додають у швидкості. Белих  у Bakery дальнім ударом перевірив реакцію Дяка.

У завершальну хвилину зустрічі бейкерівці перейшли до гри з п’ятим, де в один з моментів допустили втрату м’яча і Марущак зі своєї половини поля поставив, як з’ясувалося згодом, переможну крапку у цій грі.