«Земельник» – «Майфон» – 2:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

«Земельник» (Кропивницький) – «Майфон» (Черкаси) – 2:3 (1:2)

Голи:Хорольський (10), Загальський (30) – Авер’янов (11), Боярчук (12), Чорний (27)

Попередження:Загальський (Земельник)

З огляду на «чемпіонську» гонку дуже важлива гра для обох команд, а особливо для Майфона.

Вже на 20 секунді зустрічі у черкащан Зоря мав відмінний шанс забивати та не влучив у ворота. Земельнику відповісти таким же  гострим моментом не вдалося.

У перші п’ять хвилин поєдинку м’ячем частіше володіли майфонівці.Земельник поки не набрав необхідного ходу для проведення якісних атак. А можливо не поспішає. А от команда Майчука з кожною хвилино посилює свій наступальний тиск.

На восьмій хвилині команді з Кропивницького вдається зробити швидкий перехід від захисту до нападу і Хорольський ударомз 11 метрів у кут воріт ткаченка відкрив рахунок у грі. Майфон з відповіддю не забарився і через 30 секунд Авер’янов зрівнює рахунок – 1:1. Після цього вже Земельник проявляє інціативу у атакувальних діях. Майфон, перехопивши м’яч в одній з атак суперника, зумів швидку контратаку завершити забитим голом – 1:2. Через 30 секунд Боярчук міг свій вдалий прохід завершити забитим голом, але голкіпер своєчасно вийшов далеко з воріт і помішав зробити влучний удар.

Під завершення тайму темп зустрічі зріс. Частіше намагається атакувати Земельник, але до перерви рахунок більше не змінювався.

Після перерви знову атакує кропивницька команда і Ткаченко не раз парирує небезпечні удари. Згодом вже на протилежних воротах Травкін демонструє свою реакцію. Протягом півтори хвилини Майфон мав не один шанс збільшувати перевагу у рахунку, але м’яч після ударів Авер’янова, Орел і Зорі дивом не влучав у ворота опонентів.

Станом на середину другого тайму Земельник більше часу проводить на половині поля суперника, який не дає їм можливості підготувати якісну атаку. При цьому черкащанипри першій можливості організовують швидку контратаку.

З наближенням завершення гри Земельник посилює тиск на черкаські ворота. Майфон вичікує зручного моменту, щоб провести результативну контратаку і за три хвилини до фінальної сирени Чорному вдається збільшити перевагу своє команди до двох голів  – 1:3. Земельник програючи ще й отримує 5-ий фол.

На 28 хвилині Земельник переходить до гри з п’ятим.Майфонпресингує.

За 10 секунд до фінальної сирени крипивничанискороуютьвідставаня у рахунку до одного гола. Після цього рахунок у зустрічі більше не змінювався.