Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Громада-СУЕМ» (Черкаси) – «Рятівник» (Черкаси) – 1:3

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд Вищої ліги.

«Рятівник» – «Громада-СУЕМ» 1:3 (0:2)

Голи: Блонський – Сторчоус (2), Білоножко

До цього поєдинку команди підійшли з однаковими турнірними показниками, за винятком різниці забитих і пропущених голів, яка дещо краща у студентів. Очікується цікаве протистояння.

На 13 секунді гри капітан «Рятівника» Дзюба побачив перед собою червону картку і, відповідно, був вилучених з поля. «Громада-СУЕМ» досить швидко скористалася чисельною перевагою – гол в активі Білоножка, який зумів забити з гострого кута. «Рятівники» спробували зрівняти рахунок, але гості надійно грають у захисті і при цьому небезпечно атакують. На 3 хвилині гри  Авер’янов у «Громади-СУЕМ» мав нагоди збільшувати перевагу у рахунку, але м’яч після його прицільного удару влучив у поперечину воріт.

Поступово маховик атак «Рятівника» почав набирати потужності і гості все частіше захищаються, але при цьому вони постійно «заточені» на гостру контратаку. На 10 хвилині гри одна з обрізок на половині поля суперника закінчилась фланговим проходом Сторчоуса і прицільним ударом по воротах – 0:2. При такому рахунку команди пішли на перерву.

На старті другої половини гри спочатку стійка воріт студентів після удару Блонського рятує гостей від неприємностей, а потім Панченко парирує потужний удар від Дробонога. Суперник нічим особливим не відповів, а от рятівники наполегливо йдуть на штурм студентських воріт. Поступово гра набуває нервового та емоційного характеру.

Командам ще грати 8 хвилин і часу, щоб рахунок змінився дуже багато.

На 17 хвилині гри активний у «Громада-СУЕМ» Сторчоус мав нагоду збільшувати перевагу своєї команди, але не зумів скористатися наданим шансом. Після цього було небезпечно біля воріт господарів вже з боку Авер’янова, але він не відповідально віднісся до ситуації. А от в наступній атаці Блонський своїм шансом забити гол скористався – 1:2.

За 3 хвилини до завершення гри в обох команд по чотири фоли. Згодом «Рятівник» вдається до атак з воротарем і змушує опонентів захищатися. А за 40 секунд до фільної сирени Сторчоус скористався тим, що ворота суперника були пустими – 1:3. І це був завершальний гол у цій грі.