Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Черкасиенергозбут» (Черкаси) – «Яснозір’я» – 4:7

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд Вищої ліги.

«Черкасиенергозбут» – «Яснозір’я» – 4:7 (3:4)

Голи: Марущак, Сініцин, Шевченко (2) – Яжук, Бойко (2), Колос (4)

У третьому турі вищої ліги це була завершальна гра. У центрі уваги чергова пара команд ліги, які по різному провели стартові ігри чемпіонату. Після розгромної поразки у минулому турі від колег по «цеху»,  «Черкасиенергозбут» зі стартових хвилин гри побіг на штурм яснозірських воріт. Зі свого боку стримавши тиск з боку суперника, господарі зустрічі перейшли до атакувальних дій – не можуть же у них Бойко і Колос, захищатися і не атакувати. Та все таки у бажанні забити першими гол наполегливішими виявилися  господарі зустрічі, у який взяттям воріт суперника відзначився Марущак.

Станом на середину тайму господарі змушені грати від оборони. Яснозірці ніби і більше атакують, але у них гостроти мало. А от «Черкасиенергозбут» «прорвало» і протягом однієї хвилини вони забивають ще два голи і змушують суперника задуматися – 3:0. А ті з відповіддю не забарилися і досить швидко забили свій гол. А ще через хвилину на табло було 3:2. А на велику перерву команди пішли вже при рахунку – 3:4.

Після відпочинку підвищення швидкостей особливо не спостерігалося, але від цього біля обох воріт стало не менше гостро. У перші три хвилини другого тайму реакція Дяка рятувала «Черкасиенергозбут» від неминучого гола. Далі гра перейшла до обміну атаками. У «Яснозір’я» в епіцентрі уваги Бойко і Колос. На 19 хвилині все той же Колос свій індивідуальний прохід завершив забитим голом – 3:5. У наступні дві хвилини гри команди обмінялися забитими голами. До завершення гри ще залишалося грати дві хвилини і у «Черкасиенергозбуту»  був ще час змінити хід гри, але їхній суперник не допустив втрати такої бажаної перемоги, яка дозволила їм очолити турнірну таблицю.