«Юність» – «Рятівник» – 2:3 . Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

«Юність» (Черкаси) – «Рятівник» (Черкаси) – 2:3 (2:0)

Голи: Соломка (7), Маняк (9) – Безродний (16), Кречик (18,24)

Попередження: Соломка – Безродний, Хвиць, Торопенко

Першу половину тайму команди обмінювалися атаками. Десь невеличка ігрова перевага була на боці рятівників. В середині тайму у Юності пройшли два удари – перший із середньої дистанції, а другий з 17 метрів – 2:0.

Рятівник біжить відігруватися, але суперник досить таки уважно грає захисті.  Варто відзначити, що у Юності на лаві запасних один гравець, а у шестеро.

Завершальні хвилини тайму гості зустрічі атакували із своїм голкіпером, але рахунок зустрічі до перерви більше не змінювався.

Після перерви ситуація на майданчику знову вирівнялася. Команди атакують почергово. При цьому Рятівник діє дещо інертно і їм складно у в’язкій боротьбі протистояти досвідченим Доненку у нападі та Маняку і Моторному у захисті.

На 14 хвилині рятівники перехопили м’ям, далі пас на Безродного і влучний удар по воротах – 2:1. У цій ситуації голкіпер Юності – Вакуленко, який до цього неодноразово рятував свою команду від пропущених м’ячів, не зумів виручити.

Забитий гол додав впевненості рятівникам і вони посилили тиск на ворота опонентів, які почали фізично «підсідати». На 19 хвилині Кречик наважився на удар по воротах з дальньої дистанції – м’яч по ходу польоту торкнувся ноги  гравця Юності і змінивши траєкторію польоту влетів у ворота – 2:2.

Зрівнявши рахунок рятівник організовує масований штурм воріт суперника і має моменти, що забивати, але не складається. Щоправда і Юність могла забити, але після удару Доненка ворота Рятівника врятувала стійка воріт. Через півтори хвилини вже стійка воріт підстрахувала і господарів гри.

На останній хвилині зустрічі Рятівник переходить до атак з голкіпером і за 30 секунд до фінальної сирени забиває гол, який, як з’ясувалося після фінальної сирени, був для них переможним.